Skönaste helgen på länge!

En av de skönaste helgerna på länge! Inga måsten utan bara god mat och fina vänner i en skön blandning. Roddan har fått sitt lystmäte av brottning och röj med Adam och så barnbus med lilla N 4 år och H 10 månader vänner till mattes kollega J. Däremellan en fantastisk mysig födelsedagsmiddagsbjudning för Adams husse O hos Adams hussemor. Roddan är så trött nu att ögonen går i kors. Som tur är har han en vilodag i morgon när husse jobbar i Öret och matte är på högskoleföreläsningar hela dagen.


Roddan klafsar runt på alvaret i en väldig fart

Lördagen spenderades i Alby på södra Öland hos E, Adams mattemorfar. Där bjöds det på bullar och sju sorters kakor i långa rader och prat om livet och alltihop. Roddan & Adam röjde runt i trädgården vid alvarets kant innan mattarna masade sig från fikabordet och ut på alvaret med fyrbeningarna som rejsade runt dem.


Lyckliga dårar på Ölands södra alvar.


Att de aldrig tröttnar? ;-)


Näst efter mat och att sova är nog detta det bästa Rod vet ;-)

Efter Ölandsturen blev det en mysig kväll på Ängö med en fantastisk trerättersmiddag för att fira O:s trettioett år. För oss var det första bekantskapen med chokladsåsen "Vita haren". Något vi aldrig kommer att glömma och Cecilia om du läser detta får du gärna skriva ned receptet i en kommentar. Mätta och lyckliga rullade vi hemåt på våra cyklar för att sova tio timmar som klubbade sälar. Tusen tack Cecilia för en underbar middag!

Idag vandrade vi i regnet till Oxhagen och där på sjunde våningen hos J fanns två leksugna barn som Roddan tog med upphöjt lugn. Han är så cool med småbarn och det är så kul att se! Han rör inte en min när en liten tjej som H drar honom i örat... H som inte är så hundvan var mäkta förtjust. N har vuxit upp med en Schäfer och var den coolaste lilla fyraåring man kan tänka sig, med stor hundkunskap.

Eftersom det ösregnade och vi även gått en promenad i Oxhagen fick husse hämta oss med bil... Skönt! Resten av söndagen blev det soffmys och filmen Pingvinresan - som vi rekommenderar varmt! 

Ha en skön vecka! 

Kommentarer
Postat av: Åse

Halloj Rod!

Vad roligt att du har en blogg!! TACK för senast!! Hoppas vi ses igen nästa gång vi är nere i Småland!

Stor kram Åse, Nils & Hilde

Postat av: Kinga

Vad härligt det ser ut att få springa och busa på "vidderna" så där. Måste nog dra ner en sväng så fort jag får husse och matte att ta lite ledigt.

Nospuffar

Kinga

2008-10-28 @ 18:15:19
URL: http://www.kingaridge.se
Postat av: Cecilia

Alltid lika roligt att titta på Rodddans blogg!

Det var så roligt att ni ville ta del i vår familjemiddag!!!



VITA HAREN: 6,5 dl socker, 2,5 dl mjölk, 2,5 dl vispgrädde och 100 gr smör blandas i en tjockbottnad kastrull. Den ska sedan skjuda i en timme. Rör i den med jämna mellanrum och passa den väldigt noga! Det tar en sekund för den att täcka halva spisen om man vänder ryggen till! Tillsätt 2 dl kakao och 1 msk vaniljsocker. Vispa i en stor bunke för hand minst 20 minuter eller med elvisp c:a 10 minuter. Kan ätas varm eller kall. Bäst lite ljummen tillsammans med glass. Det finns familjemedlemmar som gärna lägger till maränger också!

Hälsningar

Cecilia

2008-10-29 @ 11:34:44
Postat av: Cecilia

Givetvis ska det vara en tsk vaniljsocker, inte en msk. Hoppas att ni inte gjorde Vita Haren i går kväll!!!

Sorry!

Cecilia igen

2008-10-30 @ 07:14:28
Postat av: Camilla & Gucci

Hej!



Vad kul att se att Farbror Rod har varit och hälsat på lite på sidan igen!



Hoppas allt är bra med de nygifta och även snyggingen med tiaran!!!



Kramar från oss

2008-11-02 @ 18:00:41
URL: http://www.ridgebackgucci.se
Postat av: Jessica

Rod, innan familjen klargjort vad de egentligen ska heta och vilken adress de bor på så plockade jag dig ur folkbokföringen och smaskade på med två efternamn, och fick tyvärr inte plats med den ståtlige och fantastiske... vi får kanske ta det på julkortet :)

2008-11-03 @ 14:49:24
Postat av: Joachim

Fy "mig", Först vill vi i Jörland grattulera till äktenskapet "GRATTIS" vackra bilder å framför allt vackert brudpar e ni, Lycka till nu in i evigheten.



Sen så får man ju sån energi när man ser hur gött å sköj hundarna har det på bilderna , kan tänka mig att d söv ganska gött sen !



Hoppas också att ni har det bra i erat nya hem å trivs.



Gött mos : Vovsiga kramar från oss i Jörlanda.

2008-11-06 @ 12:46:45
URL: http://jamaajadi.se
Postat av: Gucci

Bockar och bugar och tackar för Grattiset!!!

2008-11-08 @ 21:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback