La Familia

Så kom det mer snö i alla fall. Typiskt! Roddan frööööös på morgonrundan. Yster som en kalv är han vår hund, vi gissar att det är vårkänslor för han är själaglad varje morgon och energifylld till tusen. Igår cyklade matte och Roddan ner till Kalmar slott och gick den gamla rundan på utsidan av slottet. Roddan kunde vara lös, galopperade som en maniac och passade på att käka fågelbajs tills matte nästan blev vansinnig. Det tål inte herr hund alls... han blir helt förtvivlad när man höjer rösten åt honom. Ingen kan se så olycklig ut!

Om ni glömt hur vi ser ut så beror det på bristande fotografering, men ibland så tar någon annan en bild och här kommer en på hela familjen på hussemors tårtkalas förra veckan.


Foto: Elisabeth Andersson - allas vår paparazzi

Vårstädning!

Huset är skinande rent! Bilen är tvättad! Hela tvätthögen är tvättad! Roddan är kloklippt, borstad och vårbadad! Han bara njööööt av all omsorg. Tillsammans med oss strosade han "Tjuvbackarna" runt i vårsolens glans och sniffade i vindarna. Han visar stor förståelse för mattes begränsade tempo och håller sig nära intill mest hela tiden. Biltermometern visade 15 grader och vi tror att våren är här nu... och den är här för att stanna, ellerhur?!

Minisemester


En liiiiten korvbit kan jag väl fååå?

Roddan har varit på semester i Västergötland med husse och matte. Vi hälsade på mattes "fadderbarn" och hennes familj inklusive två katter. Hela lördagen sken solen från en alldeles klarblå himmel och vi spenderade dagen ute "på landet" vid familjens husbygge. Roddan löpte fritt och tiggde grillade korvar... hur mycket han sedan sov behöver vi knappast skriva. Inte ens katterna reagerade han på...

Föregående vecka renoverades vårt badrum (inte riiiktigt klart ännu, hantverkare ni vet ;-) Det innebar att vi också bodde på landet i hussefars sommarhus. Roddan har därför i en hel veckas tid sovit i sängen mellan husse och matte... men på söndagen gick han lugnt och la sig i sin korg. Han är alltså helt på det klara med att han inte sover i vår dubbelsäng. Älskade hund!