Okej!


Roddan gosar med sitt märgben i korgen under husses skrivbord

Okej, okej efter denna massiva läsarstorm så böjer vi oss för era önskemål och låter bloggen vara kvar ;-) Det finns dock inte så mycket att berätta om just nu. Med en matte som går allt kortare promenader och sover allt mer i soffan och en husse som jobbar som bara den så har Roddan inte särskilt mycket att berätta och eftersom matte inte ens orkar släpa runt kameran så finns det inga bildbevis på det som hänt senaste tiden heller. Roddan gillar dock  vardagslunken med promenader med matte, löparrundor med husse, ett och annat tricks- och vardagslydnadspass och bus och rejs däremellan. Men vi har blivit så fasligt dåliga p att dokumentera...

Inget bildbevis på årets första dopp redan i slutet av januari tillsammans med Zindra i Malmfjärden.
Inget bildbevis på att Roddan nu klarar brukshundklubbens A-hinder utan ens pepp från matte.
Inget bildbevis på Adam och Roddans kärleksfulla och intensiva brottningslekar och samtidigt stora försiktighet med Adams lillasyster.

Håll ut! En vacker dag så återkommer vi med både ord och bild när det finns sådant... Just nu är det sportlov och matte och Roddan hänger i snön tillsammans 24.7. Det blir lite frisläpp och promenader där matte mest är irriterad för att Rod fastnar i alla "goda" dofter från alla löptikar som uppenbarligen bestämde sig för att börja löpa samtidigt allihop. Haha!