Vi sa ja!


Vid strandkanten, Björnö, 2008-09-27

Böda med VQ-gänget

Lillvispen bor hos oss från onsdag till måndag för hans husse & matte är i London. Från början var det bus och brottning dygnet runt, men nu ligger de mest och slappar i hög på varandra. Lugnet som råder kan ju i och för sig bero på det något intensiva dagen för dem igår i Böda med hela VQ-gänget och många intryck på SmÖKk:s utställning.

På morgonen på Roddans och hela stjärnkullens fjärde födelsedag begav vi oss mot norra Öland. Vi anlände precis efter att bedömningarna börjat och tråcklade oss in på Böda Kronocamping. Snabbt hittade vi till samma stugor som förra året. Med en hund i vardera handen och hällande ösregn begav jag mig mot ringarna och hittade alla våra vänner i ett tält bredvid ring 8. På vägen mötte vi också Kinga och Gucci... tyvärr regnade det så mycket så att mötet blev kort (men intensivt) och vi hoppas på en mer långvarig dejt en annan gång. Vi hann också heja på Lis och Helena i Hayawanitältet och så Anna som var där med Maja och Hedda.

Regnet vräkte ned så det kändes inte ens som någon idé att föreviga det som hände runt ringen. MEN Jockes "Audi" Vereus Ooya's Lock fick sitt "sista" välbehövliga cert och blev därmed en i raden av alla VQ-champinjoner denna sommar! Tusen grattis Jocke och Audi!!!

När alla hundar sprungit klart i vänstervarv under den öppna himlen begav vi oss mot stugorna och genast klarnade det upp och solen visade sig till och med. Så typiskt! Roddan, Adam, Gucci (aussie), Sancy och Qoya begav sig med hussar och mattar till sandtaget inne i skogen för lite skönt rejsande.


Lilla Daphne och mamma Tina i Ölandsskogen


Ett gäng vilda Ridgebacks och en minst lika snabb aussie
Full rulle i blåbärsriset, vem som är vem kan inte jag ens lista ut...
Storvisp och Lillvisp


Uppviglarna Adam och Roddan lurade ned Gucci i det äckliga vattnet


Daphne hittar hundarnas vattenhink


Jag bjuder!, säger Daphne till Roddan & Adis


"Bröderna Brothers" med rumporna mot varandra.

På kvällen blev det firande med klackarna i taket och champagne och desserter i långa rader för att fira Audis danska och svenska utställningschampionat och alla andra champinjoner under sommaren som gått.

TUSEN och åter TUSEN TACK Tina, Håkan, Jocke, Nina, Patricia, Freddan, Tessan, Teddy och Malin för en mysig lördag tillsammans mer er och alla fina hundar! Tack för champagne och desserten som satt mycket fint efter en så lyckad dag! Ni är guld värda allihopa! Många kramar!

Grattis alla VQ-stjärnor på er fjärde födelsedag!!! Hoppas er dag var fin och att ni blev firade i stor stil av era hussar och mattar!