Salut de la Franqui!

Vi har det helt underbart och befinner oss just nu i arets forra parla La Franqui. Valkomnades till och med med kindpussar pâ Le Cozy dar vi hangde forra aret. Mest verkar de ha saknat Roddan... haha

Turen har gatt fran Odense via motorvagssomn pa autorouten,  camping i Tournus (nara Taize) och sa Cap Couronne (ett skumt stalle men med havsutsikt och medelhavsbad fran klippor, lite knoligt med Rod, men det gick).... Dar fanns till och med rattor som sprang pa elledningarna som hanger mellan gatlysena. Vi gick lite vilse pa kvallen och fick en strapatsrik promenad runt sjalvaste "Cap:en", men tog oss runt helskinnade alla tre. Vi har som ni markt tagit det ganska lugnt ned, men det har varit skont!!!!

Efter Cap Couronne gjorde vi Camargue pa riktigt! Och har sett hundratals flamingos vada i saltbassangerna.... Sa himla coola! Vi vildcampade langst ute vid havet pa stranden vid Beauduc, en timmes bilfard bortom allfarvagen, direkt pa stranden... Supermysigt sa lange det var dag, men klockan ett pa natten vackte M oss och vi var tvungna att packa ned talt och grejer fort som tusan. Tidvattnet hotade oss bakifran och vi var radda att inte kunna ta oss darifran alls! Dessutom var myggen inte att leka med... Roddan har varit bucklig hela han, anda tills idag! Men Camargue ar en fantastisk naturupplevelse ,aven om den natten inte var sarskilt rolig.

Nu hanger vi alltsa i La Franqui och jag sitter i hamnen i Port Leucate pa turistinformationen medan husse och Roddan inventerar surfaffarer.... Vi blir nog har ett tag innan vi ska bestamma oss for slakten pa atlantkusten eller Julia och Johan i Lyon. Summa summarum ar allt underbart och vi har nu efter en vecka borjat komma in i semesterlunken. Det tog ett tag, men nu sa....

GRATTIS TUSENFALT Ems och Tobbe till er lilla Alice!!! Hon ar sjukt sot och ruskigt lik dig Ems!!! Kan inte vanta tills jag far komma hem och snusa pa henne!!!!! Grattis aven Peter och Malin till er lilla flicka, de som ser dem kan val halsa fran mig!!!!

Ha det nu sa bra hemma i kalla Svedala, fortare an vad ni tror ar vi hemma igen....

Bises!

Kommentarer
Postat av: Anna, Nisse och Laban

Ni verkar ha det underbart och ni slapp fler incidenter på Autobahn - skönt! Jag skrattade gott när jag läste om "slakten på Atlantkusten" och inte fattade ett dugg. Tills jag kom på att du skrev utan å, ä och ö!!

Kramar i massor

Anna

Postat av: Ems

Ni verkar ha det hur gott som helst, härligt härligt!!

Hör av dig när du är back in town igen, då är du välkommen på "snusning"!!

Kram

2008-06-27 @ 15:55:04
Postat av: Anonym

Salut allihop!



Fortsätt njuta! puss på er alla!

2008-06-29 @ 10:28:31
Postat av: Faster Fanny

förra kommentaren var ifrån mig!

2008-06-29 @ 10:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback