Till skogs

Efter att Storvisp och Lillvisp överlyckligt fått återse varandra var det mattarnas och hussarnas tur att återförenas efter att ha varit åtskilda alldeles för länge. Vi har bara vattnat blommor och passat hund utan att få ha umgåtts sådär på riktigt, som vi brukar. Vi styrde ihop en lyxfrukost i köket på Postgatan innan vi packade picknick och for till julgransskogen halvvägs till Växjö. Underbart!

Hur många husmorspoäng får undertecknad, E och O för att ha plockat en kasse full av kantareller som blev till smörgåsar och förvällda för att frysas samt blåbär som räckte till åtminstone två-tre burkar sylt? Icke att förglömma, O plockade även lingon. Undertecknad var stum av beundran över denna husmorsinsats... Hundarna brydde sig inte mycket och jag behöver inte säga hur mycket sömn det blev för dem efter att de oupphörligen rejsade i skogen,fem timmar i sträck, och till och med badade i skogstjärnen.


Världens finaste, jag upprepar världens finaste Ridgebackkillar snusar blåbärsris.


Om man är vänner, släkt och nästan som bröder delar man självklart pinne!


Grabbarna Grus - lika som bär


Tjaaaarleeeek!


Galningarna brottades och jagade varandra över stock och sten, konstigt att de somnade på stört när vi for hem? Icke!


Stor och Liten


Liten härmar Stor


Och gör precis likadant...


Full fart, ned i vattnet, upp och rejsa ett varv i skogen och så kasta sig i vattnet igen.


Bildbevis på vad vi plockade, och detta är bara hälften!

Idag har vi varit på Dunö och hälsat på Eurasierkillarna Nisse och Laban. Laban hade vuxit rejält och är nu större än sin storebror. Nisse var tvåårsmanlig och inte helt övertygad om att Rod, i egenskap av just man, skulle få beträda just hans tomt. Konstigt, sa Rod, vi har ju träffats förut. Det fick bli passivitetsträning vid våra fötter istället, medan vi fikade. Det funkade bra!

Kommentarer
Postat av: Kinga och avundsjuk matte Karin

Jo tack, Kinga borde vara helt slut men han är som en duracellkanin, går bara inte att koppla av och bara ligga och slappa så värst länge i alla fall. Sååå avundsjuk på kantarellerna, tänkte lära in lite kantarellsök på Kinga och tidigare med Viking men när man själv är urusel på att hitta en endaste själv så är det svårt att lära Kinga ;).

Man kanske skulle gå en kantarellsökarkurs själv först.

Kram

Karin och Kinga

Postat av: Camilla

De är sååå gooa ihop "Storvisp och Lillvisp"...

Som ler och långhalm!!!

Blir Ni inte sugna på att skaffa en till???

Kram

2008-08-09 @ 17:42:47
URL: http://www.123minsida.se/familjen-olofsson
Postat av: Helena och Justus

Tack så mycket för födelsedagsgratulationen! :-) Justus var nog ganska nöjd med sin dag - tror jag i alla fall. Märgben, prinsesstårta och tre skogspromenader på en och samma dag är ju inte fy skam :-).Härliga killarna Rod och Adam! Jag kan inte låta bli att tänka på Justus och Kevin när jag ser bilderna här. J&K hade en likadan "vi är alltid bästa kompisar-relation", och det var så härligt att se :-).Kram från Helena och juvelen

2008-08-09 @ 21:16:44
URL: http://www.dovier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback