Lördagsspår och lördagsgodis

108043-292
Roddis och matte tar ett självporträtt i skogarna kring Saxnäs, Öland

Husse & matte klev upp tidigt fast det var lördag och redan vid 9-snåret var vi i farten. Frukosten packades ned i picknickkorgen och färden gick till Öland. Bläsinge var första destination, för husse ville surfa. Rod ville bara springa omkring och det gjorde han också. Vinden var för svag för surfing men för stark för att lägga ett passande spår för Roddis. Så vi packade in oss i bussen och började leta något bra ställe och hamnade på en skogsväg med "förbjuden infart" med skog omkring som passade bra till spår. Efter frukost i solskenet fick Roddis gå sitt spår, och gjorde det utan tveksamheter och tog "slutapporten" i munnen (!!!) Hurra!

På eftermiddagen gjorde vi ett kärt återbesök till godisträden på Rävspelet (det var längesedan) och vilken skillnad! Rods balans och slughet är bra mycket bättre än sist vi var där, det måste vara tre-fyra månader sedan, minst! Han hittar godisarna genom att verkligen använda nos och hjärna och och smart använder han framtassarna för att få tag i det han vill, och vigt balanserar han så bra!

Kommentarer
Postat av: Patricia & Moa

Va gulligt att ni saknar oss :) ! Kollade just upp hur långt dom kommit på Dell och dator är skickad så den lär dyka upp de närmsta dagarna :) ! Men det dröjer nog med uppdateringar på hemnsidan då den har blivit ¨raderad¨ från min gamla hårddisk :(...så det blir till att bygga en ny hemsida igen! Men bloggen kan jag uppdatera i alla fall!
Ni är såå himla duktiga med Roddan tycker jag, han ser ut till att ha det såååå bra hos er med mycket skoj i skog och stan.
Sköt om er i vårsolen..Kramisar från syrran med matte.

Postat av: Vi igen..

Glömde ju att önska er GLAD PÅSK!!! Hoppas ni får en trevlig helg med god mat och gott sällskap :) !
Kramkram...

2007-04-04 @ 17:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback