Salut de La Franqui!

Bonjour Mes Amis! Comment allez-vous? Hej mina vanner? hur star det till?

Alla manniskor borde fa rasta hunden langs Medelhavet varje morgon! Det ar helt underbart och bra for sjalen!

Vi ar alltsa kvar i La Franqui, eller rattare sagt pa on Ile des Coussoules som vid lagvatten ar forbunden med La Franqui, men vid hogvatten far man ta en bro over. Forst skulle vi akt i sondags men beslot oss for att stanna till i morgon onsdag, men nu stannar vi nog tills torsdag eller fredagen. Vi har alltsa strukit Spanien helt fran semesterplanerna. Men det ar ju typiskt oss, vem minns inte nar vi skulle vandra i Alperna, Chamonix, men borjade vagsurfa pa Atlantkusten i stallet? Det ar sa skont att bara gora det vi har lust med? och vi blev nog lite skramda efter autobahnincidenten sa vi prioriterar stranden istallet for motorvagen.

Naja, det har stallet ar helt underbart! Varje dag ser nastan likadan ut, vi vaknar efter 10-12 timmars somn, gor en utflykt till nagon narliggande by, picknickar, laser? surfar och hanger pa stranden. Vi har ett underbart litet stammishak, dar Roddan ar allas maskot och dar han ligger under bord och stolar och later sig klappas av alla han vill bli klappad av. Han har manga beundrare... och skaffar sig nya vanner bade killar och tjejer varje dag bland de andra surfhundarna som dyker upp. Ibland springer han ner till havet och tar sig en simtur och sen gar han upp till cafeet dar vi hanger och sa sover han en stund.

Omgivningarna ar sagolika med Pyreneerna i vaster och havet i oster. Mil med vit sand och gronblatt vatten.

Pa torsdag eller fredag ger vi oss av mot Atlantkusten... via Carcassonne som ar en medeltida stad som finns i bradspelsformat hemma. Sedan blir det tjocka slakten nagra dagar innan vi moter upp vara vanner fran Orebro.

Allting ar helt underbart har, vi har tappat klockan, dagar och datum. Det enda molnet pa himmeln, min tandvark ar borta tack vare ett bra Pharmacie och jag har aven besokt tandlakaren Roland Thomas som forklarade min tandvark. Nu blir det till att lata bli gamla ostar for att tag... Internettillgangen ar verkligen begransad? darfor dessa fatalet uppdateringar har pa bloggen. Vi far aka tva byar bort for att komma at en uppkoppling....  Men vi skriver sa fort vi har chansen.

Bisous! (puss, alltsa)

Kommentarer
Postat av: Ems

Jag tror jag förstår varför ni stannar längre i La Franqui än ni först tänkt, det låter nämligen himmelskt!! Så underbart att ni bara gör det ni har lust med och tar dagarna som de kommer, det låter hälsosamt för kropp och själ!! Jag förstår att Roddisen har mååånga beundrare överallt, han är ju så fin och mysig! Många kramar till er!

2007-07-03 @ 15:26:02
Postat av: Anna och Nisse

Ska ni till Carcassonne? Härligt! Ni kände alltså till det innan?
Ert liv just nu låter alldeles underbart, här hemma bara regnar det ...
Och som avslutning: Grattis på namnsdagen (i morgon) Ulrika!!
Kram från Anna

Postat av: Mamma Annika

Grattis på ULRIKA dagen!!!!!Många kramar från Mamma och Pappa. Så bra att hör att allt är bra. Som sagt här regnar det HELA TIDEN! Halva Småland verkar stå under vatten. Så njut ni av er härliga semester. Längtar efter dig!

2007-07-04 @ 10:05:00
Postat av: Julia Lindholm

Hej!
Det låter som om ni har hittat paradiset! Ni får bada lite åt mig med. Har inte vågat mig ner i vattnet här än...
Ser fram emot våra strandäventyr senare i sommar!
Kramar Julia

2007-07-04 @ 12:08:00
Postat av: Emma

Hej!!! Å det låter som ni har det jättebra! Så skönt att det går bra med Rod också. Här i Norge bara regnar det men annars är det bra, har börjat jobba och de är snälla så det går bra. Saknar dig!!! Ta hand om er och krama varandra från mig. /Emma

2007-07-04 @ 19:05:33
Postat av: Tina o gänget

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh va ni har det skönt. Kan knappt vänta på att få se alla bilder på surf-Rod
Ha d bäst

2007-07-06 @ 23:00:14
URL: http://www.vereusqoya.se
Postat av: Thaba och Bella m matte

Ja, det märks att ni har det bra på er semester. Vilken världsvan hundkille som "tjejerna" får leka med framöver. Här jobbar vi på några veckor till. Ha det bra och ta det försiktigt i surfvågorna och på vägarna.
Hundarna hälsar att det är skönt att ligga under täcket och lyssna på regnet som strilat var och varannan dag sen i midsomras.
Vov vov

2007-07-08 @ 14:48:55
URL: http://www.bellaochthaba.se/
Postat av: Jessica P

Tack för kortet! Blev jättejätteglad och imponerad över Roddans tassavtryck!

2007-07-10 @ 21:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback