och så försvann vintern...

Rod och Kalmarsund
Rod på strandkanten till ett blåsigt Kalmarsund

Vintern försvann lika fort som den kom såklart! Så är det ju när man bor i Kalmar. Söndag bjöd på sovmorgon och sedan styrde vi kosan till Öland. Lite väl optimistiska tänkte vi att Roddis skulle få spåra, men det är svårt för en spårovan hund att inse meningen med ett spår när det kanske blåser 10 m/s... Nästa gång ska vi nog släpa en falukorv genom skogen som får Rod att koncentrera sig på spårkärnan. Vi är nog lite för ivriga och glömmer lätt att Rod är lika ovan som en valp, trots sin ålder.

Nu är det bara tio dagar kvar till vi börjar på vardagslydnadskursen, det ska bli spännande... Stötte på en blivande kursare som peppade och sa att det är ju just för att Rod beter sig som han gör när han träffar på hundar som vi ska gå på kurs och det är ju sant. Det har ju mamma sagt också!

Husse & Rod på Haga park
Husse & Roddis på stranden i Haga park, medan vi låter spåren ligga.

Spår Haga parkskogen
Husse & Roddis på väg in i skogen för att följa mattes spår (spårstarten fixade han galant... 90 graders vinkel!!!)

Kommentarer
Postat av: Lis m flock

Hej Ulrika och Roddis
Vi har också varit på Öland idag. Snart måste vi ses i hagen igen. Vi är där var och varannan dag för är det något hundarna älskar så är det race. Utan risk för katt eller hare.

Postat av: Emma

Jag skulle vilja se er släpa den där falukorven över stock och sten...en sån där riktig falukorvsring alltså. nä skämt å sido, jag förstår vad du menar men det lät lite kul. och jag skulle vilja se det...:)

2007-01-22 @ 09:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback