Skryt

Fick ett så gulligt mess i morse att mitt mattehjärta blev alldeles varmt, måste bara dela med mig.... det är från en annan matte på kursen... som jag yppat min nervositet för innan kursen började.



Alltså, jag förstår inte varför du var nervös för att gå på den här kursen!
Jag tycker att Rod är den hund som är duktigast!!
Han följer ju dig hur fint som helst,
du har verkligen gjort ett kanonjobb!


Ååå, jag blir så glad, så glad...

Kommentarer
Postat av: Patricia & Moa

Duktiga brorsan :)OCH matte ;)! Moa skulle nog vilja flytta hem till er!!! Hon tycker att jag är alldeles för snål med portionerna här hemma + att här är det ingen annan som står för utfodringen så det finns inga utrymmen för misförstånd...Fast vi brukar ju gå till hundfiket och där finns det alltid en massa snälla mattar & hussar som sticker till en nått gott när matte inte ser 8) !!
Kramizar till hela familjen

2007-02-23 @ 13:07:57
Postat av: Helena och Justus

Ja, han växer den lille :-). Och träffar man honom inte i verkliga livet så förstår jag att det kan vara svårt att hänga med i svängarna! Det var ganska skumt att han - som bara är en liten "visp" - är dubbelt så gammal som Freja :-). Härlig semester ni verkar ha haft, och duktige Rod som hänger med på allt och tycker att det är kul. Det är ju guld värt att ens hund funkar överallt. Och grattis till era gemensamma framgångar på kursen, bra jobbat av er båda!
Kram från Helena och Justus


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback