Krona eller krage?

image596

Det spelar ingen roll att man får en gratis reflexkrage , ens i storlek XL, när man köper hundmat... den går inte ens över Roddans huvud utan passar bättre som en krona på vår prins!

Roddans husse är "out of town" i ett par dagar och Roddans saknad är förfärligt stor. Han ligger vid ytterdörren och väntar mest hela tiden. På natten sover han med huvudet på husses kudde och när någon går i trappan springer han med viftande svans till dörren bara för att moloket återvända till sin plats med sänkt huvud. Roddan och husse har levt i symbios de senaste månaderna och umgåtts dygnet runt. Därför blir saknaden så stor...

Kom tillbaks husse! Och han kommer... redan ikväll.

Kommentarer
Postat av: Tina o lillebror

Hej på er. Hoppas allt e väl. Å att Rod återhämtat sig från allt (Även ROds matte o husse)
Hälsa polarna att "deras hund" 2an är den som Balsac snackar med på den nya Galleri sidan. Ber tusen ggr om ursäkt för att vi varit så kassa på att skicka bilder till dem. (Håkan fel =)
Jag är just nu hos Patricia med Balsac o Daffy
kram på er alla3 o hoppas vi snart ses igen. Vi får ha en VQ get together igen till Våren. Med alla nyinvigda oxå...
kram kram

Postat av: Cornelia & Enzo

Halloj och tack för grattiset :) Läste om Rods händelserika vecka *huga* men det du skriver sist är ju bara så sant, nästan så man som blödig morsa får en liten tår i ögat ;) Men så är det ju, man får ju obegränsat av kärlek av våra som underbara fyrbenta :)
God Jul o Gott Nytt År !!
Kramar från oss

2007-12-18 @ 13:34:40
Postat av: Patricia & Moa

Hej! Jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde förra veckan på flera år! Balsac gjorde sitt yttersta varje dag för att underhålla oss andra :)!

Vill passa på och önska en God Jul och ett Gott Nytt År till er alla! Ser speciellt fram emot nyår då det lilla monstret ska hämtas hem :D !!

Kramisar från Moa & matte

2007-12-19 @ 17:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback