Trevlig torsdag

Just hemkomna från trerätters torsdagmiddag med vin hos husses mamma. Kvällens höjdpunkt, enligt Rod, var när hon av misstag råkade servera honom sin egen tallrik, istället för tallriken med köttrester på. Slurp, sa det så försvann klyftpotatis, haricot verts och lammkotlett i ett nafs. Och "farmor" blev utan sin mat... och husse fick dela med sig. Som tur var hann hon dock rädda benet ur hans mun, så vi slapp att söka akut. Onsdagens veterinärbesök behövdes inte heller för nu är Rod pigg och kry igen.

Nu vilar Roddis mätt och nöjd under vardagsrumsbordet.

image315
I sällskap med sina äckliga märgben som han älskar högt och släpar runt på. Ibland släpper han dem hårt i golvet så att grannarnas kristallkrona under gungar...


Kommentarer
Postat av: Patricia & Moa

Va' gullig Roddan är med sitt märgben! Moa försöker ¨gräva¨ ner sina i soffhörnorna och sparar dom till sämre tider ;), inte mysigt när det börjar lukta skunk!!! Hoppas ni också får en mysig långhelg med mycket mys.
kram kram..

2007-04-27 @ 20:21:21
Postat av: Linda & Lexi

Lexi tycker att Rods farmor verkar vara en bra kvinna ;) precis så som vi människor skulle vara hela tiden om Plexilusken fick bestämma :).
Hoppas att ni får en mysig helg, här i Solna är det ordinerat bäddläge på Plexen som har fått kennelhosta :(, idag, dag 2 har det varit lite svårt att få henne att förstå varför man inte får busa, men godis sök har vi faktiskt ägnat oss åt.
Kram från oss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback