Strandhäng

Efter mattes jobb slutat nu i eftermiddag överraskade Rod och husse med att komma dit med bussen och vi styrde kosan mot Öland och solen och vindarna. Rod blev överlycklig av att matte helt plötsligt dök upp i framsätet och höll på att hoppa ur skinnet av glädje. Husse ville surfa innan eftermiddagsbrisen tog slut så fortfort körde vi till Haga Park. Rod släpptes ut och sprang omkring och snusade med öronen fladdrande i vinden... badade framtassarna och pinkade på varje enbuske inom synhåll. Tyvärr glömde husse kameran, så det får bli två gamla strandbilder idag. Sedan jobbade matte lite i solen och Rod låg i gräset och spanade på vad husse hade för sig med de andra grodmansklädda surfkillarna.

Efter två timmar åkte matte och Rod hem, husse fixade skjuts med andra surfare hem. Matte och Rod körde till Eriksöre för att leta efter den berömda agilitybanan för att tjuvträna lite, men vi hittade den inte. Kanske är hindrena inte utställd för säsongen ännu... Okej Roddis kanske är lite för stor för sporten agility, men lite hinder- och balansträning är alltid bra för självförtroendet. Jag har ingen större förhoppning av att han klarar "däcket" haha...

image308
Inkallning på Tofta strand, långfredagen 2007

image309
Älsklingen i solen på Gotland

Kommentarer
Postat av: VQ klanen

låter lite kallt det där med å surfa ,men va attans det finns la vikingar på den sidan av sverige oxå tydligen .. ha det gott i blåsten å kylan som kommer in nu över vårt land =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback