Söndag med Roddans tjejer

Idag har Rod haft en riktig tjejtjusardag. Förmiddagen ägnades åt långpromenad med Maja och hennes matte i Kalmarsundsparken. Rod röjde järnet och tog sig både ett och två dopp i Kalmarsund. Han är inte stilla en sekund när han är okopplad... lure coursing kanske vore något för denna man. Han är snabb som vinden och galet spänstig.

På eftermiddagen träffade vi "lilla" Zindra, och det var längesedan! Hon har blivit hela 11 månader och är numer en perfekt lekkompis! Roddis och Zindra leker helt jämspelt och brottas och jagar om vartannat på sant RR-manér. Riktigt kul att se! Matte och husse har haft lite dåligt samvete över Rods aktiviteter de senaste veckorna, först förkylningen för Rods del och sedan för mycket jobb för husse och matte... men nu fick Rod riktigt trötta ut sig. Om en vecka börjar dessutom aktiveringskursen, och då ska vi spåra så det står härliga till!

image316
Rod och Zindra i vinden ute på Rävspelet

image317
Å nu kan vi kramas lite...

image324
Vackra RR:s med påskliljor

image318
Och så badar vi en stund...


I en av godisträdets grenar hänger det rep som man kan kampa med. Rod har aldrig fattat varför och han vågar inte riktigt heller. Zindra visade hur det går till!

image323
På Fredriksskans (...på Fredriksskans där spelar vääärldens bästa laaag...) KFF mötte DIF och vrålen därifrån gjorde Roddis lite konfunderad minst sagt... Heja Kalmars röda bröder spela nu så kulan glöder!


Kommentarer
Postat av: Anna & Nisse

... och Kalmar FF vann minsann! Vilken härlig dag ni har haft det! Själva har vi röjt en massa s-k-i-t ur gäststugan, i morrn blir det en sväng till tippen! Ha det gott!

/ Anna

Postat av: B & T Storm

Ta det lugnt i Valborg, Rod. Ser att du har haft rr-skoj i "isbjörnsvindarna" med Zindra. Hoppas att vi snart ses.

Hälsningar B o T (som nu har lärt sig skriva också.
Tackar för Grattiset, säger Bella

2007-04-30 @ 18:48:20
URL: http://www.bellaochthaba.se/
Postat av: Elin

Hej Ulrika och Rod!
Åhh, vilka fina bilder på söta ridgebackungdomar ;-)! Verkar som ni haft härligt bus tillsammans!
Ha en härlig valborg!
Hälsar Agnes och Elin

2007-04-30 @ 20:16:52
URL: http://ridgebackonline.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback