Vår hund!

Okej nu är Roddis klar och betald (pengarna överförda). Försäkringbolaget har tecknat oss som försäkringstagare och SKK och Jordbruksverket får sina önskade blanketter i fyllda och klara, med posten i morgon. Så! Nu är han definitivt - formellt - vår!!!

Och vår älskade Leva-gumma raderades ut ur SKK:s hunddata för alltid...

Galopp på stranden
Okej jag kommer... (Rod skyndar sig på Bläsinge strand, Öland)

Kommentarer
Postat av: Tina & Håkan

jaha.... man får väl säga Grattis till det nya tillskottet nu då =)...å hoppas vi får träffas nångång hade vart så kul ...å e det nått så ...vet du ....bara å ring ;=)tina älskar å prata i telefon ... hehe detta kommer jag å få banne för =)....ha det gott

Postat av: Annika Bergenfeldt

Välkommen till oss Rod.Jag får väl säga som Melkers mormor. "hundar är väl också människor"! Rod kommer att få det bra i sin nya familj. Han är älskad.Annika

2006-10-19 @ 09:28:30
Postat av: Lis m Bella o Thaba

Hej och välkommen tillbaka till Kalmar och va´ kul med en rr i stan. Jag har läst lite här och så bra att allting funkar fint. Det är väl lite dåligt med rr-aktiviteter i den här landsändan men vi skulle ju kunna träffas för promenad och/eller lite rr-röj. Det tror jag våra "flickor" skulle gilla.

2006-10-19 @ 18:03:42
Postat av: Helena och Justus

Tack för lycka till-hälsningen, roligt att ni också tycker att Justus ser go ut! Faktum är att han är ännu goare i verkligheten än han ser ut på bild :-). Jag är helt såld på honom! Nu har han tagit en paus i lekandet och ligger med alla fyra benen och valpmagen i vädret :-).

2006-10-20 @ 14:54:47
URL: http://www.dovier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback