Valpbus

Idag har Roddis verkligen fått en ny kompis! På gården bakom vår, bor en liten RR-tjej som heter Zindra och är 5 månader. Vi har mötts på morgonpromenaderna ett par gånger och bestämde i veckan som gick att söndag förmiddag passar bra för bus.  (Tyvärr har husse kameran i Örebro så det blev inga bilder den här gången)

Zindrahusse & Roddismatte möttes upp med vovvarna och tog en liten promenad i höststormarna till Rävspelet, en halvö i Malmfjärden där Roddis och Zindra kan härja fritt och springa lösa utan trafik eller andra människor. Dit går vi (Rod & jag) ofta på lunchen och appporterar eller kör lite lydnad. Där finns också det berömda godisträdet med perfekta Frolic-gömställen.

Roddis imponerade ännu en gång storartat på sin matte genom att busa med full fart och samtidigt en stor portion försiktighet. Rod lät Zindra jaga honom mestadels, på så vis kunde hon bestämma takten. Roddis lärde Zindra att doppa sig i fjärden och jaga kråkor (som hon ju kunde innan såklart) och de röjde runt på RR-vis tills Zindra till slut lade sig ner av trötthet, då gick vi hem.

Han är så klok och bra vår Roddis! Han är så gullig och försiktig och fixar att busa med små valpisar trots sin storlek! Nu sover han under mitt täcke i sängen alldeles utmattad av bus & blåst. Å Roddis du är så mysig!

Rod på rävspelet
Roddis på Rävspelet (fast en annan dag, tidigare i september)

Veckans trick: "Snurra" (Rod snurrar 360 grader åt vänster - otroligt användbart ellerhur?)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Heeeej
Kul att du skrev i min gästbokk. Det var länge sedan. Vad tråkigt med Leva. Får ta och läsa igenom sidan vad ni har för er med nya vovven ;-)

Postat av: Patricia

Hej! Såg att ni hittat till vårt nya ¨cyberhem¨ :) ! Är inte riktigt klar med sidan ännu men det börjar arta sig. Tänkte fråga om det är ok om jag ¨tar¨ ett foto på Rod, tänkte göra ett familje-album i galleriet och det skulle vara roligt med ett lite mer aktuellt foto på snygga brorsan! Ha det bra i höstrusket, på återseende!

2006-10-30 @ 16:11:44
URL: http://zipperbacks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback