Prins Rod Ridgebäck Hallonnos af Asplöf is back in town!

Nu är Prins Rod Ridgebäck Hallonnos af Asplöf hemma igen och han har imponerat storartat hela helgen!!! Vi är så stolta att vi spricker!

Tågåkandet var inga som helst problem för Roddis trots andra katter, hundar, nyfikna barn och allmän trängsel. Han viker sig fyrdubbel och knölar ner sig under ett tågsäte om det så krävs, trots stirrande militärschäfrar med munkorgar och morrande terriers. Det enda som inte gick var att åka rulltrappa, men det är helt okej tycker matte!

Fredagen innebar fem timmars tågresa till Örebro där husse mötte upp och Roddis var utom sig av lycka! Hade han kunnat hade han hoppat ur skinnet. Promenad hem till mattes & husses kompis M som bjöd på fredagsmys och Roddis visade sig från sin allra soligaste och sällskapligste sida och var hur gosig som helst och inte det minsta blyg. Han övertog snabbt Levas leksak snöleoparden som är god att tugga på. Därpå blev det en kylslagen, nattlig promenad hem till husses skrivarlya där matte och husse trängdes i en 90 cm säng vilket innebar att Roddis fick sova på golvet på sitt täcke, men det gick bra det också!

På lördagen styrdes kosan mot Lidköping för barndop och festligheter. Roddan hängde i vår minibuss och tuggade på grisöron medan bäbisen döptes. Efter dopet hann Roddis rejsa på kyrkbacken och lera ner alla fyra tassarna så han fick duschas med vattenkannan till alla gravblommor, men det gick det också. Rod uppskattar inte att sitta uppbunden utan hänger hellre i tryggheten i bussen.

Hemma hos bäbismamman och bäbispappan fanns det två kissar (Baileys och Jameson) som smög på Roddis, men det gick bra och de lyckades undvika varandra i ett helt dygn. Lilla Jameson vågade sig till slut ända fram till Rod utan att han märkte det alls... Rod skyller på att han sov. Dopbarnet gjorde Roddis ingen som helst affär av, för honom är ju småbäbisar något vanligt och helt ofarligt... Försiktigt, försiktigt pussas och nosar han och matte och husse blir stolta! Natten spenderades i en jättesäng mellan husse och matte, under husses täcke! Rod gillar att sova sked...

Söndagsförmiddagen spenderades ute på Kållandsö där Rod kunde springa fritt i skog och mark. Han apporterade pinnar och fick leta länge och väl under ett sök efter husse i skogen. Han vågar sig längre och längre bort från oss.

Tågresan hem gick finfint den också trots ett överfullt tåg mellan Alvesta och Kalmar, och nu vilar en mycket, mycket trött prins i mattes och husses dubbelsäng.

Rod på språng på Kållandsö
Rod på språng på Kållandsö

Här bor jag!
Här bor jag! (I alla fall när jag väntar på husse & matte...)

Rod, Ulrika och Nova
Rod, matte och dopbarnet!

Kommentarer
Postat av: Jessica P

Jag är så avundsjuk på världens mysigaste hundliv. Det verkar inte ens besvärligt att vara med Rod. Jag vill snart ha hit en Harry...

2006-10-16 @ 18:02:33
Postat av: Emma

Åh vad stolta ni ska vara! Det låter så bra!

2006-10-16 @ 18:26:56
Postat av: Moa

Visste väl att du skulle charma alla :)! Jag har träffat en halvsyrra till oss i helgen, Lexi, hon är jättesnygg!!! Pappa Hero vet verkligen hur man gör vackra barn ;)...Nospuss från syster yster i Stockholm!

Postat av: Cornelia & Enzo

Hej!
Hittade hit från VQ's hemsida! Vilken godin har verkar vara Rod :) och så duktig med tågåkandet :)
Lycka till med honom!
Hälsningar Cornelia & Enzo

2006-10-18 @ 11:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback