Novemberdagar

Så var det helg igen, och helg med Roddis älskade husse hemma. Husse kom med tåget i torsdags. Rod blev så till sig att han höll på att hoppa ur skinnet. Den glädjen går inte att ta fel på... 

Matte var tvungen att jobba på lördagen eftersom det var gymnasiemässa i Kalmar, men en sådan tur att Roddis har sin husse hemma nu då och kan gosa dagen lång! Sin vana trogen ligger Roddis mellan oss hela natten... i det här huset är det hunden som står i centrum i relationen! ;)

Idag söndag blev det bus med lilla
Zindra vår grannridgeback.

Du kan inte ta mig!
Du kan inte ta mig! Rod rejsar på och det är svårt när man bara är dryga 5 månader att komma i fatt någon som är 2 år... men Zindra ger sig inte.

Avstånd
men ibland blir avståndet lite väl stort när Roddis tar ut stegen...

Lek med Zindra
men oftast är farbror Rod snäll och tar en paus och bjuder in Zindra till lek i "närkamp"...

Rod och Zindra vid vattnet
Roddis visar Zindra att Ridgebacks visst tycker om vatten! Och det är så kul att se en femmånaders valp härma och imitera en äldre hund, hon gör precis som Roddis, doppar nosen och skakar på huvudet...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej
Nu börjar löpperioden för Bella och Thaba gå mot sitt slut så att vi kan ses. Då ska Rod få se på riktigt RR-race..... Vi kan väl höras i slutet av veckan.
Lis

2006-11-12 @ 17:54:20
Postat av: Patricia & Moa

Wow brorsan!!! Du ser ut att må som en prins :), och jag ser att du ska få busa med två rutinerade damer snart ;) . Massa snygga brudar flockas runt dig men ¨can't blame them¨ du är en riktig ¨pudding¨!
Kram i massor...

Postat av: Tina & Håkan

Hehe ..han verkar å bra Er lilla prins :=)

2006-11-13 @ 20:37:28
URL: http://www.vereusqoya.se
Postat av: Anonym

hmmm ....må ska det va ..å inte... å =)

2006-11-13 @ 20:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback