Volvo och utflykt


Roddan bakom lås och bom.

Nej, Roddan har inte blivit tagen av polisen. Det är bara Roddans husse och matte som blivit vuxna på riktigt (och Svenssons for real) och köpt en Volvo V70. Roddan åker kungligt längst bak i Levas gamla avlagda bur som hon ärvde av en polishund i Stockholm. Tredje hunden gillt i buren och han älskar den! Nu slipper han skramla runt i folkisbussen. Den har i och för sig tränat hans balans och han har utvecklat en mycket säregen bilåkarteknik, men nu prioriteras trafiksäkerhet och kommande familjeliv. Roddan protesterar inte! Om någon är sugen på en finfin Multivan, vår älskade pärla, så är det bara att höra av sig!

Idag har vi utflyktat på Öland med mattes jobbarkompis J. Hennes pojkvän T har en förnämlig stuga på nordöstra Öland och dit åkte vi för stuginspektion och mys. Vi grillade lammkorvar och fikade gott. Roddan fick sitt lystmäte av den öländska terrängen och fick värma sig gott framför brasan.


Hussen simultangrillar tre korvar i den öppna brasan


Roddan på sin vinterkostym


Husse fotar uppifrån det av T egenhändigt byggda vindkraftverket som försörjer stugan med el, miljövänligt så det förslår!


Husse fotar från ännu högre höjd, notera vår fina Volvo i övre kanten...


Ölandskusten från ovan

Kommentarer
Postat av: Photos by Storm

Grattis. Nu saknas bara villan för ni har ju vovve och Volvo. Precis som vi. Och det är vår absoluta favoritbil så jag är säker på att ni blir nöjda. Och Roddan. Ha det bra/Lis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback