Roddan i ett nötskalDessa seriestrippar ur den lokala morgontidningen beskriver Roddan i ett nötskal.

Påsklov

Nu är det påsklov till Roddans stora förtjusning! Det innebär att man inte är ensam en enda sekund. I och för sig har matte sedan bara fem jobbdagar kvar och sedan är Roddans ensamma timmar minimerade till inga alls på väldigt länge.

Påsken avnjöts med vänner och släkt och som vanligt står hunden i centrum! Såklart även den där magen som snart ska avslöja sitt innehåll. Mattes födelsedagskalas på påskafton blev ett blodbad för Roddan som var lika glad ändå. Ett litet tjuvnyp i örat av en kompis hund ledde till blodigt drama som engagerade halva kalaset i torkning och omplåstring. Roddan fattade nada... han bryr sig inte alls när det kommer till sådant. Han ogillar bara att sitta still för länge. Eftersom öron är sådant man skakar på och nu hela hemmet är inprickat av röda prickar fick Roddan bära sin vintermössa (som han aldrig använt på riktigt, det var bara när husse & matte drabbades av vaskulitfobi vintern 06/07) för att hålla ena örat på plats och så skakfritt som möjligt.


Såhär kul kan man få ha när man har sitt öra i paket och man måste ha mössa på det.


Innan örat hamnade i paket var det apéritif i trädgården...

Glad påsk!

Vi kör en favorit i repris, finaste påskpojken från 2007!


Vi önskar er en GLAD PÅSK med släkt och vänner!

Själva ska vi frossa i umgänge och god mat och däremellan vila oss...

För alla nyfikna så kan vi meddela att kalaskulan är färdigjäst omkring den 8 maj, men vad vi har hört så är det ungefär 2% av bäbisarna som behagar komma på dagen. De övriga 98% kommer lite närsomhelst, så när det blir är en gåta. Vi säger i maj någon gång....

Oaaaaaaa (vårskrik)

Nu är det ta oss tusan vår på riktigt! Roddan är stormförtjust och vill bara vara ute mest hela tiden. Många snygga tjejer bor uppenbarligen i våra kvarter och de luktar tydligen vääääldigt gott. Roddan placerar sig på dörrmattan när man kommer in i hopp om att vi kanske ska gå ut igen snart. Solen och vindarna lockar... och han älskar att bara strosa runt och sniffa. När matte ska trötta ut honom blir det cykelturer, annars så får husse och mattefar ta långpromenaderna för matte går så fasligt långsamt.

För husse är surfsäsongen i full gång och denna vecka var det bara en taskig förkylning som satte stopp för hans surf. Han fick hänga med oss på stranden istället. Konstigt nog lät Roddan bli att bada... Premiärdoppet har han ju redan gjort för sisådär tre månader sedan.


Roddan i vinden på haga Park


Roddans tjocka matte i vinden