Let it snow...

Eftersom det inte blev något vidare nyårsfirande för varken Rodflocken eller Adamflocken så tog vi ut lite nyår i efterskott och packade in oss, hundar, mat och annat och styrde kosan mot hussefars lilla hus utanför stan. Vi lagade god mat och hundarna fick sitt lystmäte av varandra och av utespring och brottning i den nyfallna snön. Inomhus eldade vi i kaminen efter alla konstens regler.. vilket visade sig vara en hel procedur.
 
Huset är nyligen "införskaffat" (under hösten) och vi har inte gjort mycket mer än att ha hjälpt hussefar med att möblera upp det och tjaaa.. det var väl ungefär det. Det var därför det uppdagades ungefär när undertecknad rört ihop ingredienserna till en chokladpannacotta att vi hade att göra med en induktionsspis. Problemet var bara att vi inte hade några induktionsgrytor... men skam den som ger sig! Pannacotta kan tillagas i microvågsugn! Resterande mat tillreddes i ugn, och det funkade. Själva middagslagande tog dock tid och vi satte oss inte till bords förrän närmare kl. 22. Då hade "eldarna" lyckats göra upp eld enligt regelverket och en mysig brasa brann hela kvällen.


Välrastade hundar sover på rad framför brasan


Vackraste "Rodden Morgonkvist" som kikar ut på all nyfallen snö


Fegisar är coola i grupp och inomhus. Här morrar de ikapp åt en passerande hund utanför fönstret...Men fy farao vilken morgonandedräkt Rod, nu går vi ut och brottas järmet!


Först måste det dock sträckas ut ordentligt.


Galna av all snö!


Jag mördar dig!
Vacker som på ett vykort!

Kommentarer
Postat av: Emma

Foto två och tre uppifrån sett är ju helt underbara!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback