Böda med VQ-gänget

Lillvispen bor hos oss från onsdag till måndag för hans husse & matte är i London. Från början var det bus och brottning dygnet runt, men nu ligger de mest och slappar i hög på varandra. Lugnet som råder kan ju i och för sig bero på det något intensiva dagen för dem igår i Böda med hela VQ-gänget och många intryck på SmÖKk:s utställning.

På morgonen på Roddans och hela stjärnkullens fjärde födelsedag begav vi oss mot norra Öland. Vi anlände precis efter att bedömningarna börjat och tråcklade oss in på Böda Kronocamping. Snabbt hittade vi till samma stugor som förra året. Med en hund i vardera handen och hällande ösregn begav jag mig mot ringarna och hittade alla våra vänner i ett tält bredvid ring 8. På vägen mötte vi också Kinga och Gucci... tyvärr regnade det så mycket så att mötet blev kort (men intensivt) och vi hoppas på en mer långvarig dejt en annan gång. Vi hann också heja på Lis och Helena i Hayawanitältet och så Anna som var där med Maja och Hedda.

Regnet vräkte ned så det kändes inte ens som någon idé att föreviga det som hände runt ringen. MEN Jockes "Audi" Vereus Ooya's Lock fick sitt "sista" välbehövliga cert och blev därmed en i raden av alla VQ-champinjoner denna sommar! Tusen grattis Jocke och Audi!!!

När alla hundar sprungit klart i vänstervarv under den öppna himlen begav vi oss mot stugorna och genast klarnade det upp och solen visade sig till och med. Så typiskt! Roddan, Adam, Gucci (aussie), Sancy och Qoya begav sig med hussar och mattar till sandtaget inne i skogen för lite skönt rejsande.


Lilla Daphne och mamma Tina i Ölandsskogen


Ett gäng vilda Ridgebacks och en minst lika snabb aussie




Full rulle i blåbärsriset, vem som är vem kan inte jag ens lista ut...




Storvisp och Lillvisp


Uppviglarna Adam och Roddan lurade ned Gucci i det äckliga vattnet


Daphne hittar hundarnas vattenhink


Jag bjuder!, säger Daphne till Roddan & Adis


"Bröderna Brothers" med rumporna mot varandra.

På kvällen blev det firande med klackarna i taket och champagne och desserter i långa rader för att fira Audis danska och svenska utställningschampionat och alla andra champinjoner under sommaren som gått.

TUSEN och åter TUSEN TACK Tina, Håkan, Jocke, Nina, Patricia, Freddan, Tessan, Teddy och Malin för en mysig lördag tillsammans mer er och alla fina hundar! Tack för champagne och desserten som satt mycket fint efter en så lyckad dag! Ni är guld värda allihopa! Många kramar!

Grattis alla VQ-stjärnor på er fjärde födelsedag!!! Hoppas er dag var fin och att ni blev firade i stor stil av era hussar och mattar!




Kommentarer
Postat av: Bitte

Härliga bilder.....skulle kunna tänka mig att brudarna här skull vilja varit med o dragit runt i skogarna. Men som sagt Amila får sitta hemma o medans magen växer....och Balsac e ute på "galej".

Må så gott Ha en trevlig höst.

Bitte och Töserna

Postat av: Patricia, Moa & Sancy

Va skoj det var att träffas igår!! Vi kom hem 01.30 så resan hem gick lite ¨smidigare¨ än dit :)!!Var rätt så sugen på att stanna men idag var jag glad över att vakna i min egen säng.



Lycka till med allt spännande som ska hända i höst och pussa killarna på nosen från mig och tjejerna.



Kramar från skånetöserna

2008-09-07 @ 19:13:57
URL: http://www.zipperbacks.se
Postat av: Kinga o matte

Synd att det blev så kort träff, men regnet gjorde att jag inte var på bästa humör. Skönt att det blev bättre framemot eftermiddagen,men då hade min matte och husse redan smakat på vinet och kunde inte åka upp och hälsa på. Kul att ses, hoppas vi ses snart.

Nospuffar Kinga

2008-09-07 @ 19:15:16
URL: http://www.kingaridge.se
Postat av: Tessan

Tack så jätte-mycket själv! Det är alltid lika roligt att träffa dig och vovvarna!! Synd att ni inte bor liiiite närmare bara =) Ha det gott! Kramar från oss.

2008-09-07 @ 21:23:37
URL: http://aussieridge.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej på Er!



Det var kul att äntligen få träffas, även om mötet blev kort!!!

Vilken trist skitväder!!! Det kan ju bara bli bättre nästa gång vi ses!!!



Kramar



Camilla & Gucci

2008-09-08 @ 07:56:46
URL: http://www.ridgebackgucci.se
Postat av: Bitte igen

ler Jo jo....kan nog hålla med Tina&Håkan.....vilken liten valp skulle inte vilja växa upp så.....ja hos onkel Roddan.

Nosgnuggis från Tjocka Milapila

2008-09-08 @ 08:37:37
URL: http://www.stardutkennl.com
Postat av: Lis

Hej på er. Kul att ses i Böda även om vädret verkligen hade kunnat vara bättre. Kameran fick ligga nerbäddad för min del. Dina bilder från eftermiddagen var härliga. Så skönt att få släppa loss. Vi åkte över Sandvik och Djupvik på hemvägen och det var lika fantastiskt som vanligt. Ha en bra vecka/ Lis m dogsen

2008-09-08 @ 09:08:01
URL: http://photobystorm.blogspot.com/
Postat av: Tina & Håkan

Så himla kul att du o grabbarna kom "upp". Vi bokade de sista!! stugorna till nästa år. Så förbered mannen på en NordÖlandshelg. Så kan vi ju under året dit skriva ner alla anledninger till att fira =)

Känns skönt att veta att Kalmar kommer att få VQ utökning! Säg bara till när det är dax!

Tack igen till medverkan av supermysig kväll. Den som uppskattar vårat sällskap visar prov på extremt god smak gällande gott sällskap =)

Kram från Tina & dessertsamariten

2008-09-08 @ 22:27:01
URL: http://www.vereusqoya.se
Postat av: Adams hussemor

Som jag sagt tidigare; tack för alla underbara bilder! Kändes så gott att veta hur bra Adam och Rod har det tillsammans, när vi nu gav oss iväg till London!

Hälsningar

Cecilia

2008-09-09 @ 16:28:43
Postat av: Amila med matte

Hej Onkel R!

Kolla på bloggen få du se min slimmade figur blink Nosgnuggis Amilapila

2008-09-15 @ 13:11:34
URL: http://www.stardustkennel.com
Postat av: Amila

Kära Onkel Rod....:0) Lovar att det e smarrigt....tyvärr så tycker inte matte det e lika kul att grädda plättar....har du hört uttrycket....DET STÅR MIG UPP I HALSEN.

Pusso Kram Milapila

2008-09-24 @ 08:54:40
URL: http://www.stardutkennel.com
Postat av: Patricia, Moa & Sancy

Vill bara skicka en liten hälsning :D!

Hoppas ni får en alldeles uuuuunderbar helg ;)!



Kramar från släkten i söder

2008-09-26 @ 17:08:05
URL: http://www.zipperbacks.se
Postat av: Amila

Hej Onkel Roddan! Vi har kommit nu....å tänk det finns en som ser precis ut som lill onkel Rod :O)

Nosgnuggis

Milapila

2008-09-29 @ 13:32:48
URL: http://www.stardustkennel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback