Utmanad

Roddan har blivit utmanad av mattes kompis E i hennes blogg...

Länka till den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta sju saker om dig själv, alldagliga som knasiga. Utmana sju stycken bloggare i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. 

1. När Roddan får ett grisöra springer han självmant till sin BIA-bädd och äter det där. Aldrig någonsin till sin andra korg eller någon annan plats. Grisöron äts i BIA-bädden utan undantag.

2. Roddan är väldigt ljudkänslig. Inte längre rädd, han tittar ibland inte ens upp, men allt som oftast kan man se en fysisk reaktion genom att han rycker till vid överraskande höga ljud.

3. Varje gång vi kommer in från att ha varit ute går han en sväng till matskålen för att se om där kommit något nytt under tiden han var ute.

4. Han har på begäran slutat att sova i sängen med oss på natten. Han tjuvsover där ibland när han är hemma själv, men ifrågasätter inte ens längre att han inte får ligga mellan oss på natten.

5. Vill vara där man är, precis exakt där, jämt. Vid ens fötter, på toa, nedanför diskbänken, under matbordet, nedanför soffan o.s.v. o.s.v. i all oändligthet. Fysisk närkontakt är det bästa!

6. Gnäller när man kör på skogsvägar för då vet han att det snart kommer hända något roligt som spårande, sökande eller skogsrejsande.

7. Delar snällt ut presenter till oss och våra gäster när vi kommer hem. Ett tuggat ben eller en vältuggad nalle eller liknande... till den som vill ha....

Sådärja!

Roddan utmanar:
Moa och Sancy
Kenzo och hans crew
Kinga
Gucci
Maja och Hedda

Sju dogs in alles och alla Ridgebacks! Slå det om ni kan! Trevlig helg på er! Själva åker vi till skogs i morgon med Lillvispen... rapport kommer.

Kommentarer
Postat av: E

Heja Roddan, han är så bra och fin helt enkelt!

2008-11-14 @ 18:35:45
Postat av: Kinga

utmaningen är antagen...

Postat av: Tessan

Utmaningen är antagen!

2008-11-16 @ 14:38:59
URL: http://aussieridge.blogg.se/
Postat av: Gucci

Glömde ju säga att utmaningen är antagen!

2008-11-18 @ 19:59:49
URL: http://www.ridgebackgucci.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback