Dau!

Via ett stopp i Växjö körde vi Kalmar-Odense på åtta timmar igår och anlände mitt i natten. Vi sov i bussen, mitt i stan, utanför vår vän B:s tjejs hus. Vi som "bara" skulle droppa B här, precis som förra året har nu blivit kvar... Idag har vi gjort Odense till fots och Roddan har blivit både beundrad för sin vackerhet och utskälld för att han råkade pinka i stan. Enligt en otrevlig dansk snubbe kostar det 600 pix i böter minsann. Vi ursäktade oss och förstod inte riktigt hans upprördhet då Roddan bara pinkade några droppar på marken.

Vi får väl se om vi nu "fastnar" här ytterligare en kväll och hänger med B & C eller om vi rullar vidare nedåt Tyskland senare i afton. Nu blir det antingen surfing i Kerteminde eller stan med en eftermiddagsdrink Hur som haver är det semester och hurra för det!

Kommentarer
Postat av: Mamma Annika

Hur gör hundarna i Danmark när dom blir nödiga? Går dom i duschen som den andra hunden du pratade om. Vad löjligt!

2008-06-19 @ 17:05:06
Postat av: Anna, Nisse och Laban

Har ni redan åkt? Jag har inte fattat att sommarlovet börjat än ... Vi har så mycket annat att fundera över. Jesper har i alla fall lyckats höja sig i två ämnen, så han kommer garanterat in nu - skönt!

Ha det riktigt bra och gott, så syns vi när ni kommer hem!

Kram Anna

Postat av: Ems

Hej Ullis! Härligt att ni precis påbörjat er semester, ni har med all säkerhet många långa och sköna dagar framför er! Njut!

Vi har påbörjat en helt ny resa vi också, vår ljuvliga lilla Alice föddes den 19/6 kl:00.56 Äntligen är minitjejen här! Hon finns på webbisar om du har möjlighet att se det därifrån du är :) Lyckan kan inte vara större, hon är ett litet mirakel! Kram kram från Emma

2008-06-21 @ 15:40:53
Postat av: Jessica Pi

Alltså... hur underbart verkar ni inte ha det! Hängmatta, vin, salta bad och att vara ledig. Nice! Själv arbetar jag ihjäl mig i statens tjänst... och äter en hel del godis. Så, kvällarna är helt okej haha. En kille och en hund hade dock varit ett bra sällskap också! Puss

2008-06-26 @ 08:13:43
URL: http://bokmal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback