Österlen

Som om vi inte fått nog av att bo i bilen och av campinglivet så drog vi lite spontant till Österlen i torsdags kväll där våra Örebrovänner D, B och V väntade på Löderups strandbad. Inte mycket sol, men desto mer regn, således svensk sommar när den är som allra somrigast. En finfin lååånghelg!


Ett kärt återseende som kröntes med den eviga frågan "Får jag hålla i kopplet?" Såklart är svaret!


Stor hund, liten tjej...


Man vet att man har fina vänner när de köper lördagsgodis i form av en hjortpenis till ens hund. Vi har aldrig skådat något liknande, men man kunde välja på oxpenis och hjortpenis på Tomelilla marknad. Roddan käkade upp halva, och vi tyckte att den stank.... uäääk...Roddan vid Äpplets hus i Kivik


Det är betydligt enklare att semestra med hund i Frankrike än i Sverige. Matte som alltid velat åka till stranden vid Knäbäckshusen fick snabbt tänka om... Hundar får inte ens gå på stranden. Jag förstår ju att de inte får vara lösa, att man måste plocka upp o.s.v. men att inte ens få vistas på en folktom strand, det är väl Sverige i ett nötskal? (Strand är ju inte alltid lika med badplats, inga bryggor, inga soptunnor, ingen glasskiosk, ingen livboj etc.)


Kakbuffé á 50 pickalurer i Komstad Mölla. Roddan fick resterna och sedan gick han iväg för att flörta med en Golden och en Vorsteh som kastat längtansfyllda blickar på honom.


Roddan är den mest osjälvständiga hunden som finns, han vill alltid vara hos husse eller matte, andras sällskap duger inte ens hälften. Lilla V sa mycket förnuftigt flera gånger under helgen "Men Roddan du behöver inte vara ledsen, jag är ju här med dig..."  Mycket klok liten tjej!


Kvällspromenad på stranden


Kärlek vid Ales stenar


Ales stenar... 1500 gammal fascinerande skeppsättning, 42 meter över havet, med fantastisk utsikt.


Ål. sill, strömming och lax i Kåseberga hamn.

Tack D,B och V för en mysig långhelg med er i ett av Sveriges vackraste landskap! Skåne!Kommentarer
Postat av: Linda & Lexi

Hallå gänget,Länge sen jag var här och snokade nu, vilken härlig semester ni har haft. Herr Rodd ser strålande ut som vanligt :).Kram, kram

Postat av: Anna, Maja och Hedda

Tack snälla! Ja visst är hon en liten pärla...

vi får ses lite längre fram sedan så ni får träffa henne. Kram kram

2008-07-27 @ 17:22:08
URL: http://www.123minsida.se/RRidgebacks

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback