Från oss alla - till er alla

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA - EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT 2009!


Roddan och julgranen - utan pynt, nyhuggen i Kråkgärdeskogen

Så är en julstöksvecka till ända, med jullovsavslutning för matten vilket betyder mer tid för Roddilainen. I fredags cyklade(!) vi hurtigt till brukshundklubben och tränade... Roddan hälsar att han äntligen vågade bestiga det stora A-hindret, och när han väl gjort det fanns ingen hejd på honom. Tokfnatt är förnamnet och sedan rusade han upp och ned från båda sidor. Bildbevis finns i mattes mobil för de som inte tror honom.

På lördagen begav sig två preggon, två ridgebacks och två hussiga skogshuggare till Kråkgärde för att upprätthålla den fina traditionen från förra året. Med sig hem fick de ett antal granar varav en står klädd bredvid vår kakelugn. Den lutar betänkligt, men tar stöd emot tidigare nämnda ugn och väggen.

Nu är skinkan griljerad och  klapparna nästan färdiga. Ikväll blir det grötkokning och pepparkaksbak. Roddan är helnöjd med alla matdofter och att vi är hemma med honom hela tiden.

Vi kan även upplysa om att vår ytterdörr nu är lagad av en snäll man som liknade tomten. Så nu slipper matten och Roddan ringa Securitas för att ta sig in i hemmet. Det känns ganska skönt nu såhär i juletider...

EN STOR JULEKRAM MED BARR I HÅRET OCH MÅNGA JULESNAPSAR (för er som får dricka) ÖNSKAR VI ER!

Här följer nu en bildkavalkad från de mindre seriösa granhuggarna...
Kommentarer
Postat av: Teddy, Malin, Bosse, Bruno

God Jul på er allihopa, hoppas ni får en riktigt lugn och mysig jul!

Och stösta grattiset till "magen"!!!

Postat av: Teddy, Malin, Bosse, Bruno

God Jul på er allihopa, hoppas ni får en riktigt lugn och mysig jul!

Och stösta grattiset till "magen" måste vara så spännande! Jag tror som alla andra att Rod kommer bli världens bästa storebror!

2008-12-23 @ 07:52:40
URL: http://www.bosseridge.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback