Massageklapp!

Idag har Roddan inkasserat sin juleklapp... Hundmassage! En tjej som är matte till två beardistikar som vi gått kurser med utbildar sig just till hundmassör på Axelsons gymnastiska institut. Inom kort hoppas hon kunna bedriva verksamhet som "Hundmassören i Kalmar" och vi har fått den fina chansen att låta Roddan vara en av hennes praktikhundar under hennes utbildning. Finemang sa Roddan och somnade så småningom mitt i behandlingen. Vi gick igenom hans tidigare historia och hans liv just nu... Medan vi pratade kurade han ihop sig på massagebädden... Han var väldigt fysisk och intim med massören som ett bevis på sin uppskattning!

Jag som matte fick se honom i ett "nytt ljus" med en hundkunnig person som tog i honom på ett sätt som någon aldrig tidigare gjort... Hon lät hela tiden Roddan styra och "tala om" vad som var okej och inte... han tackade nej till effleurage men var annars väldigt tillfreds! Jag fick veta att han var jämn i muskulaturen, välmusklad men också att han har en spänning höger bak som kan bero på en sträckning eller liknande. 

Otroligt häftigt att se hundmassage på nära håll, och inte alls som min hemska erfarenhet från 2000 i en iskall brukshundsklubbstuga med studsande pudlar ,då mina tankar hela tiden gick till min stackars hund som fick sitta i bilen i minusgrader och vänta. Nej, såhär ska hundmassage vara! Roddan njöt i stora drag och efter avslutad behandling gick han i dvala...

Tusen tack hundmassören!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tackar för de fina orden! Blir nästan lite mallig nu ;-)

Postat av: Anonym

Hejsan tror du hon vill ha Hedda som praktikhund?? Hedda har för spända muskler pga ont i benet du vet. Eller kan hon kanske "öva" lite på Hedda för en peng kanske??? kram på er hoppas ni mår bra.

2008-12-28 @ 22:22:38
Postat av: Photos by Storm

Va kul. Det kanske vore något för vår gammeltant Bella. Ha ett riktigt Gott Nytt År. Petter och Matilda fick en liten prinsessa i förrgår och i morgon åker vi till Malmö för att träffa henne, yes. /Kram från en lycklig farmor Lis och "fastrarna"

2008-12-31 @ 15:58:57
URL: http://photobystorm.blogspot.com
Postat av: Anna, Maja och Hedda

Vi önskar er ett GOTT NYTT ÅR!!!!! Tänk vilket spännande år ni har framför er...

Måmga kramar Anna, Maja och Hedda

2008-12-31 @ 16:45:22
URL: http://www.ridgebacktassar.se
Postat av: Linda Stefan och Tzaren

2009-01-01 @ 19:13:56
URL: http://tzaren.se
Postat av: Linda Stefan och Tzaren

Gott Nytt År! Hoppas ni alla mår bra och har haft en härlig jul...(skönt att det är över ;-)) KRAM

2009-01-01 @ 19:16:46
URL: http://tzaren.se
Postat av: Linda Stefan och Tzaren

Gott Nytt År! Hoppas ni alla mår bra och har haft en härlig jul...(skönt att det är över ;-)) KRAM

2009-01-01 @ 19:18:03
URL: http://tzaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback