Kalaskulan

Här kommer senaste bilden med Roddan och hans matte på...  (Okej, okej Roddan är inte i bildens fokus - men han kan skådas i  vänstra hörnet)Okej det är lika bra att berätta - det går nämligen inte att dölja särskilt väl längre. Roddan är på väg att axla nytt ansvar... tillsammans med sin husse och matte är han på väg emot helt okända äventyr... denna gång i form av en kalaskula som beräknas vara färdig i början av maj. I kalaskulan bor en boxare alt. cirkusakrobat med gymnastiska talanger och vem det är det väntar hela flocken med spänning på att få veta.

Kommentarer
Postat av: Camilla & Gucci

Nej men vad roligt!!! Jättestort Grattis OCH lycka Till med ett "syskon" till Roddan!!!

Han kommer bli en helt superduper underbar storebrolla!!!

Passar på att Önska Er en Riktigt God Jul!Kramar

Camilla

Postat av: Mamma A

Vi är alla väldigt glada över "kalaskulan" och dess lilla akrobat. Så roligt!!!! Ni blir en fin liten familj!

2008-12-16 @ 12:43:02
Postat av: Photos by Storm

Åhhhh, vad kul, grattis. Det blir perfekt för er och Roddan att få en liten akrobat som kan underhålla er. Vi (läs Petter) väntar också tillökning, om några veckor. Det blir en ny roll för oss och du kan tro att vi ser fram emot det. Synd bara att det är en bit till malmö. Damerna löper just nu men vi måste höras av framöver nu när hagen är ledig. Kramar till er från oss/Lis

2008-12-16 @ 15:54:44
URL: http://photobystorm.blogspot.com/
Postat av: Karin och Kinga

Jättestort GRATTIS! Det är verkligen en riktig kalaskula du har fått. Tur att du visar upp den före jul så ingen tror att du ätit för mycket av julmaten.

Kram

Karin och Kinga m fam.

2008-12-16 @ 17:15:11
URL: http://www.kingaridge.se
Postat av: Tina med familj

Ja då stämde ju spekulationerna ibland VQsarna?????

Världens största jätte grattis för en utökad familj. Det gläder mig oerhört att ni förskaffar våran värld med fantastiskt sköna gen-kobinationer =)

Detta var nog den märkligaste formuleringen jag någonsin lyckats formulera i skrift... men helt ärligt så blev jag helt till mig :D

Världsstörst kram till er 3.........

Grattis grattis grattis....... osv

Fan va kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Å God Jul :D

2008-12-16 @ 21:10:37
Postat av: Patricia o tjejerna

Ååååååh GRATTISGRATTIS!!! Såf bilden på Facebook men tänkte att det kanske ¨bara¨ var julbord som satt sina spår :D!!! Tror Roddan l´kommer att axla ansvaret galant kommer att bli en kanonbra ¨storebror¨ ;)!!Så vi önskar er GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR och ett år som ju kommer att vara fyllt med nya erfarenheter och en massa mysiga stunder med er nya familjemedlem!Massor av kramar från oss!!Ps Jobbet är på en lunchrest. som jag jobbar extra på nu som behöver EV. en som ska ta hand om en catering månd-fred ganska självständigt jobb och spännande jag har aldrig jobbat som kokerska förr också är det roligt att dom tror att jag klarar av det jag har ju mest spenderat min tid på krogen som servitris/hovmästare aldrig i köket:D! DS

2008-12-16 @ 21:13:52
URL: http://www.zipperbacks.se
Postat av: Stardust Bitte

Oh vad mysigt vi säger ett stort Grattis och hoppas att Onkel Roddan blir en toppen brolla på fyra ben.

Här har vi fått tillbaka en valp fråb Amila och Balsacs kull...en jätte fin pojke på 11½ vecka. Så hör ni någon som vill ha ett Charmtroll så tänk på oss. Kramar till er alla.

Bitte och Töserna

2008-12-17 @ 15:21:13
URL: http://www.stardustkennel.com
Postat av: Anna, Maja och Hedda

Men jisses vad kul OCH spännande!!!! Tanken for nog faktiskt genom huvudet sist vi sågs...Fasen vad kul!!!! Roddan kommer bli världens bästa barnhund.

Tusen kramar till er alla.

2008-12-18 @ 11:59:29
URL: http://www.ridgebacktassar.se
Postat av: Anna, Nisse och Laban

Vilken vacker liten mage!Grattis!Anna med familj

2008-12-18 @ 17:05:06
URL: http://nisseochlaban.zoomin.se
Postat av: Helen

2008-12-19 @ 11:58:03
Postat av: Helena och Justus

Ooops, vet inte vad som hände i inlägget ovan men det slank liksom iväg innan jag ens hade skrivit hela mitt namn. Hur som helst, vad roligt med kalaskulan :-). Stort grattis till er! Och tack för julhälsningen - god jul och gott nytt år till er också!

Kram från Helena och Justus

2008-12-19 @ 12:00:58
URL: http://www.dovier.se
Postat av: Tessan

Visste väl att det var dax att skaffa en liten "valp" ;)!! Stort grattis till er och vi önskar er alla 4 en riktigt god jul och ett gott nytt....Massa kramar från Valldaborna

2008-12-21 @ 22:20:50
URL: http://aussieridge.blogg.se/
Postat av: Lotta & Blixtra

GRATTIS!!!!

2009-01-03 @ 18:10:02
URL: http://blixtra.l4rge.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback