Livet med en hund

image592

Allt med Roddan är inte rosenrött eller ens rosafluffigt... den här veckan har väl inte varit hans bästa... haha. Men vi älskar honom ändå! Och är glada att helgen är kommer utan allvarligare blessyrer.

1. I tisdags kissade han i vår säng!!! Trots att han var nyrastad... när husse skulle sova, en stund efter att matte och Roddan somnat in, var det alldeles blött på husses sida. Roddan hade pinkat i sömnen... till hans försvar kan vi säga att Leva gjort detsamma, två gånger i vuxen ålder.
2. I onsdags kväll var Roddan nära att stryka med, alt. bli allvarligt skadad, då han för första gången stack efter en kanin och slog dövörat till, alt. inte hörde oss ropa. Kaninen sprang över en väg och Roddan efter och liksom i slow-motion såg vi honom springa över vägen, göra en U-sväng mellan två bilar och rädd men oskadd komma sättande mot oss.... och hurra för det! *puh* Det var vår egen dumhet och det är nästan så man inte vill skriva det här... ibland litar man för mycket på sin hund och om något hade hänt hade det inte varit någon annans fel än vårt. Allt var över på två sekunder, och utan en skråma men lite skärrad strök han längs vår sida hela vägen hem - KOPPLAD!
3. Igår fick han en tjottablängare av en annan hund husse inte riktigt hann se, som satt utanför lokala videouthyraren... så nu har Roddan två jack under höger öga... men det gick trots allt bra!
4. Idag kräktes han på vardagsrumsmattan...

Livet med en hund är alltid händelserikt... man har aldrig tråkigt, ibland blir man rädd, men mest blir man glad över att leva tillsammans med en fantastisk fyrbening som så villkorslöst älskar en och delar ens liv varje minut.


Kommentarer
Postat av: Ems

dråpliga händelser med en hund hör till kan jag tänka mig :) Kul läsning och de sista raderna var vackravackra! En skön första advent önskar jag er!

2007-11-30 @ 15:48:55
Postat av: Karin och Kinga

Fick en rysning i kroppen och förstår känslan.
Ändå måste man ju kunna ha dem utan koppel ibland.
Det var tur att han blev missad och antagligen inte meningen, han lär vara kvar hos er ett tag till.

Karin

Postat av: Patricia & Moa

Huuuugha!!! Vilken ruggig vecka brorsan har haft(å ni förstås)!

Här lääääääängtar vi ihjäl oss :)...ska ner till valparna nästa helg också då kommer nämligen Katka från Tjeckien o ska kolla in alla juveler. Dom är otroligt fina allihopa fast det klart det är ett par som tar extra stort hjärterum ;)!

Kramar från oss...

2007-12-01 @ 11:37:40
Postat av: Anna och Nisse

Men jisses Rod - nu får du skärpa dig! Nisse vill ha kvar sin lekkompis LÄNGE till!!!! Var rädd om dig!

Kram från Nisse

2007-12-02 @ 10:11:21
URL: http://web.telia.com/~u48017546

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback