Du gamla du fria...

Rod låtsas att han vill gå upp bara för att sedan sno min plats i sängen bredvid sin älskade husse som äntligen kom hem igår efter 10 dagar i Öret. Rod verkligen ÄLSKAR husse!

Blodprovssvaret har inte kommit än och vi verkar få vänta ytterligare en vecka. Igår blev det också lite panik då det visade sig att en viss vaccination mot Leptospiros skulle vara dubbel med 2-4 veckors mellanrum. Då jag fick fatt i djursjukhuset 16.30 fick jag frågan: Kan du vara här på en kvart? Och det var vi! Så nu ska nästa spruta tas samma dag som vi planerar att vara iväg. Nästa vecka ska EU-passet färdigställas. Vilket krångel det är med allt. Inga klara besked, olika tips/råd/rekommendationer *suck*. Men nu måste han ju snart vara immun emot allt. Vi har bara några recept att fixa också, sedan är allt klart!? Som vanligt charmade Roddan alla, sov mitt i väntrummet på golvet och sa inte ett knyst om att få en spruta i nacken. Djursjukvårdaren som nästan förlorat ett finger i en Ridgebackmun en gång sa att det var skönt att få sina fördomar motverkade av en så trevlig RR. Haha...

Det är ingen billig historia detta, men billigare än hundpang ändå antagligen eftersom vi är borta så länge. Men höftröntgningen får vänta tills i höst, för den har inte ens hunnits med i allt det här... men det SKA bli av så vi kan dragträna till vintersäsongen och åka Segebadenpulka på all småländsk snö.

Igår kom husse hem med ett helt fantastiskt vinterfodrat Ridgebacktäcke som Nevyn och hennes bussiga matte & husse varit så schyssta nog att ge till Rod! Täcket sitter som en smäck och kunde inte varit bättre. (Bilder kommer snart.) Nu ska här ätas frukost, Rod snarkar och husse sover djupt.

Kommentarer
Postat av: Anna och Nisse

Hu ja, vi gick igenom allt med rabiesvaccinationer, EU-pass m.m. när vi skulle skicka Meja till Spanien. När är det ni åker? Och vart var det ni skulle (har glömt ...).
Hoppas ni inte svettas bort i värmen ...
/ Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback