Ett år tillsammans!

I dagarna som gått har vi inte bara firat Roddans treårsdag, vi har också firat att det var ett år sedan han flyttade in hos oss. Denna helg för ett år sedan hämtade husse hem en mycket försiktig, men glad Ridgeback i från en parkeringsplats utanför Stockholm. Hit kom en hund som var rädd för det mesta, idag är han en hund som trots sina rädslor är trygg, stabil, glad, social och tillfreds med livet. Vad som en gång var en hund som strök längs husväggar är idag en hund som går trottoaren fram med huvudet högt och glad svansdans där bak. Hans första år kan sammanfattas med dessa ord: kärlek, utveckling och självförtroende.

Och det känns som om han bott här alltid, alltid...

image538
Första kvällen i nya hemmet...

image540
En av de senaste bilderna på vår älskade Roddan...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Hej Kalmar!
Blir glad i hela kroppen när jag läste att ni nu haft Rod 1 år! Han har verkligen fått ett fint liv. Förstår att ni har fått lägga ner hela er själ i honom, och det har verkligen gett utdelning. Det var ett väldigt gulligt par vi fick träffa på Öland.... Kram från Tessan & Co

Postat av: Ems

Hurra hurra för världens bästa Roddan och för er! Det märks så väl att han stortrivs med er och ni med honom! Det är ju underbart!

2007-09-10 @ 15:42:45
Postat av: Zindra

Grattis på bemärkelsedagen =)

2007-09-11 @ 00:22:53
Postat av: Lis

Hej och hoppas allt är bra med er. Ulrika, vill bara meddela att jag är finalist i fototävlingen. Så glad man blev för det!!!!! Nu får du vässa kameran du också.
http://www.kalmar.se/templates/Page.aspx?id=22259
Hälsningar Lis

2007-09-12 @ 18:58:14
URL: http://www.bellaochthaba.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback