Sök!

Världens bästa hund har fått kursdiplom och sökt och spårat som bara den hela kvällen tillsammans med alla mysiga hundar och mattar i skogarna väster om Läckeby. Även om Roddan inte är någon spårmästare måste jag erkänna att kvällens viltspår var hans bästa någonsin och matte har lärt sig att verkligen se när Roddan jobbar och lita på hans förmåga... Sökandet är bara pang på och jätteroligt mest hela tiden tycker Rod.

image829
Roddan spanar och sniffar efter figgen och matte peppar upp honom till att nästan, nästan dra  i halsbandet, men bara nästan...

image828
Posar lite för pudeln "Kajsa Bergkvists" *studs studs* matte som får ställa upp som fotograf...

image830
Och så iväg på kommando...

Älskade hund, att se dig i ditt esse gör mig alldeles varm i hjärtat. Vem hade kunnat ana vad du kunde lära dig, hur du kunde utvecklas och växa... det känns ibland som det var igår du var så ynklig att du var rädd för våra vänner hemma hos dig själv och rädd för ditt eget trapphus. Nu kan du söka och hitta figgar i skogen som du kan visa din matte. Du vågar ta klöven i munnen i slutet av ett viltspår... den som du först, för bara ett år sedan, var rädd för... Du är bäst!

Kommentarer
Postat av: Cornelia & Enzo

Halloj där och tack för grattiset!! Roddan ser ut att ha skött sig fint på mönstringen!! Han ser himla fin ut iaf!! och va kul att han gillar sök o spår!! Det gör ENzo med *hehe*
Kramar från oss

Postat av: Bamse med tillhörande matte

Han är så duktig, den "lille" Roddispojken!! Förut var det han som var livrädd när han hittade figuranten i skogen, numera är det figuranten som blir livrädd när det kommer en stor modig Rod plöjandes genom snår och buskar, haha! Jätteroligt att blodspåret gick så bra! Kanske kan vi dra ihop vovvarna någon dag och lägga lite spår och köra lite sök ( ja.. fejk-sök för bamse då)

2008-06-03 @ 16:28:36
URL: http://bamsmobloggen.blogg.se
Postat av: Anna och Maja

Vad roligt att se Rod göra så fina framsteg i livet. Många kramar från oss

2008-06-03 @ 22:02:36
URL: http://www.123minsida.se/RRidgebacks

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback