Salut encore un fois!

Jag hoppas rubriken stavades ratt, jag ar ju inta sa haj pa franska, sarskilt inte rattstavning och det ar ju lita knepigt for en svenskfroken som jag...

Annu en halsning fran La Franqui! Vi ar kvar men ror oss mot Lyon nagon gang framat helgen eller i helgen eller na't san't.... Sa Julia vi kommer!!!

Senaste nytt ar att Roddan numer har sjalvfortroendet att simma. Ni som kanner honom vet att han badar, men aldrig mer an tilm magen. Nu har han borjat att simma men stor frenesi! Coolt att se!

I ovrigt inget nytt.... vara dagar ser ut som foljer, sovmorgon, frulle, stranden, lunch, stranden eller hangmattan, apéritif, slappa, middag, langpromenad, godnatt.... surfing och boklasning forstas.

Om ni handelsevis skulle campa som vi gor pa en camping sa lamna for djavulen er afrikanska djembetrumma hemma och vad ni gor lat bli att borja taktlost ova er pa denna trumma vid 23-tiden... Barnfamiljen - med hundra barn - mittemot oss borjade i stor fortvivlan och med en stor portion ironi anvanda sin frysvaska som trumma som svar till idioten som varit dum i huvudet nog att ta med sin djembetrumma till en camping.

Annars ar det helt lugnt att bo med alla denna skona blandning av manniskor och fransmannen ar sa vanliga och trevliga...  alla fransman gillar hundar och mest av allt stora bruna hundar med snalla ogon som far alla att smalta. Roddans nya namn ar "Beau" och "Grand chien"

Bises!

Kommentarer
Postat av: Anna och Maja

Många kramar från oss!!!!!

Postat av: Kinga och Karin

Härligt att följa er resa på webben. Vilka idioter det finns och vi lovar att aldrig ta trumman med nästa gång vi campar ha ha ha

Nospuffar

Kinga och Karin

2008-07-02 @ 18:48:03
URL: http://www.123minsida.se/kinga
Postat av: Hanna P

Åhhh, jag är så avundsjuk. Jag är supersugen på campingsemester i Europa. Dock kanske inte med en 7 veckors bebis... Men Stryn är inte fy skam det heller, om Leah fixar bilfärden såklart! Kram kram! H

2008-07-04 @ 23:04:40
URL: http://familjenp.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback