Fredag igen...

Veckorna går så svindlande fort och när husse jobbar häcken av sig framför datorn var eviga kväll så blir det inte mycket till bloggande... men nu så!

Ikväll kommer våra vänner Mangan och Hanna från Götet... Hurra för det! Senast vi sågs åt Rod grisfoder på Mangans föräldrars gård och fjärtade outhärdligt nästan hela vår fjällsemester. Vi hoppas på "a good second impression" så att de kan få uppleva Rod som den fantastiska underbara hund han är! Utan hundpruttar!

image561
Favoritbild i repris... såhär ser det ut i vår trädgård även nu...

Det är så himla roligt att traska runt med Roddan, han väcker verkligen allas, och då menar jag allas, uppmärksamhet. Ingen i Kalmar stad går oberörd förbi honom... och det är väl både för att han är så fin och så stor! Nåväl... nästan ännu mer roande är det att höra folks kommentarer och på en och samma dag (igår) fick vi först på morgonen höra "han är inte så gammal va..." och så tio timmar senare "å han måste vara gammal..." Haha... Rod är både ung och graciös med börjar också bli grå under hakan.

Kommentarer
Postat av: Tessan

Hallå där!
Ja,i Kalmar går säkert Roddan inte säker eftersom att han inte ser ut "som alla andra". Minns hur det var när man var "kalmarbo"....fin-fin trädgård!
Ha en trevlig helg! (Själv jobbar man 43 timmar denna helg)Kram T & Co


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback