Var tar tiden vägen?


image590

Var tar all tid vägen? Den bara försvinner... Roddan sover bort den, till skillnad från oss andra.

Helgen som gick spenderades i Stockholm för husses och mattes del. För Roddan var det bäst att stanna hemma och bli ompysslad av sin "farmor" och "faster". Där var ingen hejd på härligheterna då Roddan fick joggingtur och fritt spring vid Fölehagarna och dessutom dela säng med sin febriga farmor. Han var lycklig när han blev hämtad av sin matte, men han hade haft det otroligt bra det märktes på hemtamheten. Och denna gång var det inte det minsta separationsångest i form av klagande yl eller så. Det är nyttigt för en hund i sina bästa år att träna på att vara lite självständig och leva lite utan sin matte och husse.... I helgen ska matte till Skånelandet, men då stannar faktiskt husse och Roddan hemma.

Annars tränar vi apportering inne i lägenheten med en orange vattenapport i plast som Roddan hämtar och nu faktiskt inte släpper förrän man kommenderar honom... vi tränar också lösgående i stadsmiljö vilket han faktiskt är helt suverän på. Man behöver bara se upp lite om en annan hund rör sig i närheten... Det är superpraktiskt att kunna skicka honom att göra sina behov och bete sig bra lös där andra människor rör sig. Han är egentligen mycket mer lyhörd lös än kopplad. Stannar på en femöring och håller uppsikt över oss. Älskade Roddipodd!

 En liten bildparentes av matte.... den som vet vad det är på bilden (den är klickbar och går att göra större...) kan skriva i "kommentarerna"... Själv säger jag bara en sak: fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Hmmm... låt mig gissa ?Kan det vara Gyllene tider ...näää... kan det vara KENT ifrån Globen kanske .... =)å ni ..kul att det går bra med eran träning med Roddipodd

Postat av: Mamma Annika

Jag gissar Kent konserten!

2007-11-23 @ 10:24:58
Postat av: Lis

ABSOLUT. Vi kan väl höras framåt helgen.

Lis m dogs

2007-11-28 @ 08:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback