Vardagslunken...

Roddis och matte är ensamma hemma länge utan husse. Det innebär fixande och trixande för mattes del för att Roddis ska vara så lite ensam som möjligt. Tur att det är de sista skälvande skoldagarna innan terminsslut. Igår var det till exempel friidrottstävling på Fredriksskans hela eftermiddagen vilket innebar att Roddis kunde hänga med, och fick sita på läktaren med matte, och miljöträna för fulla muggar. Startpistolerna var lite läskiga och dånet från en jublande läktare, men det gick finfint och väl hemma slocknade han och sov länge.

image363
Vår bil är med husse i Öret, därför får Roddis åka bak i "farmors" lånade bil, den är liten men det går. 

Nu har vi varit ute och gått i dryga timmen i regnet. Dags för sängen, som Roddan redan intagit...

Kommentarer
Postat av: Annie

Hej! Jag tänkte att ni kunde få täcket om ni var intresserade (annars ger vi det till myrorna då det ändå är för stort för Nev). Täcket är mörkgrönt (snyggt tycker jag), fodrat, vattenavvisande. Ca 83 cm fr mank till svanskota. Hör av er om ni vill ha det!

Postat av: Annie

P.s. Glöm inte att höra av er om ni har vägarna förbi Örebro i sommar (vi kommer nog vara hemma ganska mycket med tanke på bäbis). Kramar :)

2007-06-01 @ 14:00:16
URL: http://www.nevyn.se
Postat av: Annie

Det är bara att komma och hämta den, ni har ju mitt telefonnummer. Roligt att den kan komma till användning efter att ha legat på vår vind i flera år.. :)

2007-06-01 @ 16:10:22
URL: http://www.nevyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback