Sökträning i Läckebyskogen

Idag var det dags för sökpremiär för Roddisen, och det gick bra såklart! Matte fick sitta och vänta bakom en gran och så kom en Rod i full karriär flygande över stubbarna och blåbärsriset. Han stannade upp, vände sig tillbaka emot instruktören som skickade honom, men så tillbaka, luftvittring och så där var matte! Så kul att se honom jobba!

image349
Matte jag hittade dig, hurra!

Efter att ha blivit utskällda, nåja ifrågasatta på ett otrevligt vis, av ett gäng bruksare som inte tyckte att vi hade där att göra - antagligen eftersom de planerat att hålla till just där vi vallat upp sökruta och lagt spår - så morskade vi upp oss tillsammans. Sedan kom markägaren förbi och vinkade glatt från sin skogmaskin och tyckte inte alls att vi var till besvär.

Rod fick gå ett spår med 90 graders vinkel som Bamses matte gått, och det fixade han, även om han tog en pinkpaus mitt i. Nu sover han gott under vardagsrumsbordet, Ordningen är återställd, matte är tillbaka efter tre dagar i Skåne. Vad han inte vet är att jag åker till Stockholm på torsdag. Men det är nyttigt för Rod och husse att vara själva. Roddis får bli en riktig beachbum och hänga med de stora surfgrabbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback