Flocken samlad

Matte åker och kommer hem, och så när hon precis kommit hem då åker hon igen. Och när hon kommit hem igen då åker husse! Rod blir inte klok på sin flock.... Vad sysslar de med egentligen?

Idag hade vi alla fall en underbar dag i Sandbergen under blå himmel i strålande sol. Mängder av kites i luften och segel i sundet. Surfarna har intagit ön under långhelgen som gick.

image352
Rod käkar frulle, i bakgrunden husse vid Kalmarsund och så Kalmar långt borta i horisonten

Vi grillade lax och njöt av sol och vind. Husse fick dock hålla sig på land, eftersom det inte var värt att rigga allt då han skulle med tåget rätt snart.

Rod lattjade med hundar han träffade, bl.a. en pappillonhane som han rejsade med i skogen och det gick bra trots viktskillnaden på närmare 45 kilo. Mitt i leken kom en goldenhane förbi och han fick också vara med och leka. Det är så skönt att Rod kan leka med alla oavsett storlek och kön. Bara de vill springa så...

image351
Rod och en något mindre polare


Kommentarer
Postat av: Jessica P

Vad skönt ni verkar ha haft det! Solen kom tillbaka till stan igen, nu närmar sig gradantalet 20 och man behöver nästan inte jacka, förutom blåsten som håller i sig... är M i Värmland? Och hur var el Sthlmo?

2007-05-20 @ 19:10:55
Postat av: Jessica P

Du är troligen inte apatisk, utan naturligt söndagstrött som man ofta känner sig på söndagar när man uträttat så mycket som du gjort. Ta en promenad med Rod, ta en te och ladda mentalt, utan att stressa upp tankarna på det du ska göra, och så gör du det. Du klarar det. Rationalisera bort och ställ lägre krav. Vi är underbara, men inte underverk. Vi är människor med gränser och förmågor som också behöver fyllas på med kraft och sånt ibland. Så...håller tummarna för att du orkar lite mer och lite till och att du använder dina promenader till "att göra kroppen lika sliten som hjärnan så att du blir i balans" som min läkare sa. Stor kram till en fantastisk vän! (och lärare)

2007-05-20 @ 19:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback