Äntligen helg

Så var det äntligen helg! Igår kväll hade vi besök av husses barndomsvän och hans familj. Lilla V 13 månader var stormförtjust i den stora bruna hunden som bjöd på pussar. V kiknade av skratt och skräckblandad förtjusning och innan kvällen var slut var de två mycket goda vänner. V drog Roddan i öron och svans och Roddan slickade tålmodigt V i ansiktet. Roddan är så cool med småttingar och är varje småbarnsföälders önskedröm till hund! Så även sin husses och mattes, såklart!

image357
Sjyrrans, bjuder du på lite gröt med paradisdessert till?!

image358
Hihi.... han är så stor hunden...
hade lilla V sagt, om han hade kunnat.

Rod är helpaj i kistan för första gången och vi har ingen aning om varför. I natt har vi varit ute varannan timme (och nu säger genast alla småbarnsföräldrar att det är väl ingenting, men då säger jag att ni behöver i alla fall inte GÅ UT, dessutom i ösregn). Roddan får filmjölks- och vällingdiet. I morgon blir det ris och kokta morötter, och vi hoppas att det går över snart.

Idag har vi suttit ute på gården större delen av dagen, eftersom Roddan inte är på topp. Han njuter av att ligga utsträckt i gröngräset och spana. Vi har i och för sig gått fram och tillbaka till mattes föräldrar och käkat grillad middag så vi har rört på oss... faktiskt. Där händer det en massa spännande saker i omgivningarna, och Rod som aldrig annnars vågar gå någonstans utan husse eller matte kan plötsligt vandra iväg för att hälsa på förbipasserande barn, grannar eller nosa på något annat spännande.

Nu börjar snart semesternedräkningen, hurra! Hoppas, hoppas bara titrarna i Roddans blod har nått godkänd nivå! Sen drar vi!


Kommentarer
Postat av: Jessica P

Vad är titrar?

2007-05-27 @ 17:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback