Längtan efter vår

Rod badar V?rsn?

Nej bilden är ju inte från nu, utan från 9 september förra året. Roddis tar sig ett morgondopp på Värsnäs efter första natten med nya husse och matte. Bilden får illustrera vad vi längtar efter allra mest just nu. Sol och värme. Vi vill ha vår! I morse när vi vaknade sken solen lovande från en ljust blå himmel, men snart blev det något som mest liknar novemberrusk igen. När kommer våren egentligen?!

Matte kom hem tidigt idag för det är ju ändå fredag. Hela eftermiddagen låg matte och Rod i sängen under en filt och tittade på film. Rod tittade inte så mycket för han hade både oxhudsben och märgben att sysselsätta sig med. Därpå följde eftermiddagspromenix med matte + joggingtur med husse + lägenhetssök efter "gamla" köttfärsbiffar. Så nu sover en lycklig och nöjd Rod i dubbelsängen och tur är väl det för ikväll ska matte & husse gå ut alldeles själva - utan hund - för det är reggaekväll på ett hak i sta'n och det blir nog både ett och två glas innan vi somnar alla tre ikväll.

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Hejsan!!

Trillade in på Rods sida och vilken typiskt Ridgeback han är....Vill bara tala om att jag varit och snokat i bloggen om Rods händelserika liv....Bättre flock kunde han inte få....:)

Tittar garanterat in igen.....

Ulrica med Alfie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback