Sommartider hej hej sommartider

Å ljuvliga sommar! Idag har vi haft en alldeles underbar dag med frukost i trädgården, lunchpicknick på Oletvetens udde där Roddan fick doppa sig och springa fritt. Nu på eftermiddagen cyklade vi ned till Kalmarsundsparken och badade alla tre. Fantastiskt väder och en försmak av vad som komma skall: semester!

Eftersom husse nu flyttat hem "på riktigt" har vi också två cyklar och kan cykla tillsammans. Att cykla själv med Rod är inga problem, men att cykla två, varav bara en kan hålla i Rod, det blev för svårt för Roddan som ville trava bredvid båda och hela tiden gjorde allt för att komma nära den som INTE höll i kopplet. Nåja efter en stunds cyklande redde det ut sig och alla var nöjda!

Vi vill givetvis GRATULERA Tina och Håkan till "Vereus Qoyas bäbis". En liten tjej tittade ut idag och vi väntar nyfiket på bilder på underverket!

image376
Vågar jag hoppa i?

image377
Jag vågade! Och upp kom jag igen...

image378
Roddan fick spelet efter en stunds badande, det blir liksom för kul ibland och då får han svårt att lyssna, och efter som "Ridgebackryck" inte är så uppskattade på badstränder fick han bada kopplad sedan.

image379
Ett par argsinta patrullsvanar gjorde livet surt för oss och vi fick verkligen akta oss.

image380

Vem har gått här?

image381
Finaste badpojken i Kalmar!

Kommentarer
Postat av: Håkan

tack så mycket för graulationerna =) .. detta va rätt häftigt ska försöka uppdatera lite på sidan när Tina kommer hem ..å det e förhoppningsvis idag redan annars blir det imon ...en liten tjej med en masssssa hår ..hehe ögonbryna sitter nästan ihop med håret ...hehe ...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback