Salut de la côte atlantique!

Regnet forsvann lika fort som jag skrev om det. Nu har det varit varmebolja i flera dagar. Mer an 30grader varje dag. Roddan tycker dock vagorna i Atlanten ar for stora och laskiga sa han slappar under ett parasoll i skuggan och badar mojligtvis tassarna for att fa svalka. Vi vattnar honom med kallvatten fran en kran och han gar med pa det!

Vi har stannat i St Girons i snart en hel vecka, men i morgon drar vi uppat kusten for att tredje aret i rad bestiga Dune du Pilat. Lilla V underhaller oss storartat med sina "nastan-4-ars-historier" om lillebroder som inte finns och manga kloka kommentarer. Vi skrattar hela tiden....

Nu borjar semestern lida emot sitt slut. Pa onsdag rullar vi hemat Svedala igen, hemlockade av en 30-ars-fest... vi bor dyka upp under fredagen eller lordagen.

Ikvall ska vi grilla med ett schweiziskt par som vi hookat upp med har i St Girons? schweizertyska ar givet det svaraste spraket att forsta alla kategorier.

Au revoir!

Kommentarer
Postat av: Ems

Njut nu av era sista semesterdagar vid atlanten
och lova sedan att köra försiktigt hemåt! Tack tack för vykortet och för boktipsen! Jag är igång med "nu vill jag sjunga dig milda sånger", fantastisk so far... *kram*

2007-07-17 @ 10:24:33
Postat av: Jessica P

Kör försiktigt nu sista vägen, och vi ses en sensommar eller tidig höst snart!

2007-07-17 @ 21:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback