Gott nytt år!

♥GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER! ♥


image599

Fastän Roddan verkligen inte gillar dem, så tar vi en i bildform... (Google-bilder tycks funka...) Vi hoppashoppas att morgondagens nyårsafton går lika bra och smärtfritt som förra året! Nu drar vi till Öret för att avsluta 2007 och inleda 2008 tillsammans med goda vänner.
 
Roddan Poddan Päronpuff har fått nya smeknamn de senaste dagarna "Följa John" eftersom han går bakom oss hela tiden och är i samma rum som oss konstant.... han är inte ensam en minut. Roddan heter också Dumbo (på hal is) som Disneyelefanten på grund av sina öron som han viker ut när han är glad, vilket han är nästan hela tiden (hur kan man vara så glad?) plus att han sladdar omkring här på golven med sina julklappsleksaker och ben, vilket ibland ger honom vissa likheter med det übersöta rådjuret som halkar på isen i en annan Disneyfilm...

Vi tackade bort erbjudandet om att hyra stugan på Ölands östra sida... den var lite för liten för ett långsiktigt boende även om det är lockande med en kilometer till havet och hästhagar utanför köksfönstret.

Vi avlägger inga löften för 2008, annat än att vi ska ha ett minst lika bra år 2008 som 2007 tillsammans med Rod!!!

Kommentarer
Postat av: Bosse och Bruno

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!! Och gosa riktigt mycket med Roddis hälsar husse....

Postat av: Maria & Bamse

Gott nytt år på er allihop så syns vi på spårkursen till våren!!

2008-01-01 @ 15:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback