Var är sommaren?

Här gör vi inte många knop. Sovmorgon varje morgon för mattes och Roddans del. Matte har sommarlov hela två veckor till... och vi sitter mest och väntar på sommaren. Roddan är inte ensam en enda minut utan följer med oss var vi går. I veckan har vi åkt stadsbuss och barnvaktat en ettåring... det var inte det lättaste med en hund i ena handen och en ettåring i den andra. Samma kommandon och samma aktivitetsnivå... "Nej!" "Stanna!" "Kom hit!" Haha... men Roddan diggar små människor och det är så skönt!

Ikväll kommer kompisar på besök över helgen... och med är mattes "fadderbarn" a.k.a. "gudbarn" eller vad det heter. Fadderbarn låter som hon kommer från Angola eller nå't och visserligen har vi sådant fadderbarn också, men nå't sådant kommer ju inte hit. Hon som kommer heter Nova är nästan 13 månader gammal och fick matte som fadder vid sitt dop.

Vi ska göra Kalmar och Öland... och därför skulle vi gärna se lite sol! Idag fick busdejten med Nisse ställas in p.g.a. regnet.. men den tar vi igen till veckan.

Ha en skön helg!

image470
Lite mer såhär skulle vi vilja ha det just nu...  nu kan man ju för fasen inte ens doppa tårna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback