En helt vanlig lördag

Så var första arbetsveckan till ända för mattes del. Husse har varit borta hela veckan och glädjen stod högt i tak i natt när husse äntligen kom hem. Att en hund kan bli så glad... helt sjukt. Han studsar, hoppar, krumbuktar sig och gör riktiga RR-rus genom lägenheten och hoppar i dubbelsängen. Kärleken till Rods husse går från Rods sida inte att ta fel på. Sällan blir han så utom sig av överlycka som när husse kommer hem från Öret! 

Igår var Roddan och jag barnvakt åt femåriga J, en kollegas dotter. Vi underhöll oss storligen på Kalmars 4H-gård. Där träffade vi kaniner, getter, änder, hästar, marsvin, höns och tuppar. Roddan var helt slut när vi kom hem efter dessa strapatser. Roddan är helcool med barn och gillar verkligen att leka. Lilla J har en mormor som har en Ridgeback i 1-årsåldern så hon var mer än van med RR:s och jämförde hela tiden de båda hundarna. "Så får han göra, men inte han, så gör han men inte han, och då gör jag såhär..."  

Nu har vi just varit ute på en rejäl cykelrunda. Roddan fattar inte att han springer lös bredvid cykeln, utan tror att han sitter fast och håller sig slickad emot mig hela tiden. Dags för kloklippning blir det nu med en något utmattad hund.

För alla nyfikna, det bidde inget radhus åt oss denna gång. När priserna närmar sig dubbla miljonerna, man budar emot två byggare och målare och i stort sett hela huset ska göras om, då finns det inget annat att göra än att tacka för sig.

image506
Ungefär såhär kul har Roddan haft hela veckan. Han tyckte torsdagen var bäst för då fick han ligga i sängen hela dagen med sin "moster"...

Kommentarer
Postat av: Ems

Jä*lar vad sjuka hus- och lägenhetspriserna är nu, det är ju inte sant... Men men, mitt klistratapetvådererbjudande står fast om det av någon händelse skulle dyka upp nåt nytt. Och Roddan, ja han ser ut att ha haft en cool vecka.

2007-08-25 @ 17:22:24
Postat av: Tina

SEE U SOOOOOOOOOOOOOOOOON =)

2007-08-25 @ 20:38:32
Postat av: Jessica P

Har tittat lite i kalendern, helgen den 22 till 23 sep skulle passa mig ypperligt för ett besök hos er i Kalmar.

Postat av: Patricia & Moa

Hej!! Ja vi är jättelyckliga över reslutatet i söndags...åtminstone jag ; ) !!! Vet faktiskt inte om vi ¨hinner¨ till Böda Tina får förklara varför i så fall men vi ska försöka! Om inget annat så kan vi kanske ändå få till en träff för vi går på semester på fredag och kommer att vara i Skåne i 2 veckor så vi kan väl i så fall höras i nästa vecka?!
Kramkram

2007-08-28 @ 08:44:58
Postat av: AB

Roligt att läsa om allt som hittas på.
Tänk att igenkännandets glädje kan vara så stor även hos en hund.
AB

2007-08-28 @ 22:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback