Vardagslunk

Dagarna går, den ena efter den andra och det känns faktiskt som om Roddis alltid bott här med oss. Men egentligen är det inte mer än dryga två månader... tänk att man kan bo i sig så snabbt och bli en del av flocken på en gång.

Självförtroendet växer. Härom kvällen gjorde Rod något för första gången själv, han hämtade leksak efter leksak ur leksaksbacken i köket och lekte lite själv. Sprang glad om kring och la den ena grejen efter den andra på olika ställen och helt enkelt sysselsatte sig själv en liten stund! Något han aldrig gjort innan... det ser vi som väldigt positivt, han har "vuxit minst ett par centimeter" sedan han kom hit...

Annars leker vi mest och tränar försiktigt på olika uppgifter som Roddis får lyckas med.  Vi tränar på att gå lös i stan, inkallning, fotpositionen med ögonkontakt och annat som Rod snabbt blir uttråkad av. Ett steg i taget...


Godis under mugg
Under vilken mugg låg godisen sa du?  Den här leken är skoj tycker Rod, den ger snabbt utdelning...

Öppen lucka
Jag ser ju att Frolicen står där uppe... (Roddis väntar under den öppna luckan till godisskåpet ovanför frysen.)

Roddis & matte
Matte och Rod i köket.

Roddis & Nasse
Ja här ligger jag och Nasse...

Fjällstugan för nyårsveckan är nu hyrd, det innebär att Roddis blir befriad från raketerna under nyårsafton och kan ta det lugnt i tystnaden i Dalafjällen. I och för sig verkar han ganska oberörd av smällar och annat pangande, det ingår ju liksom i den normala ljudbilden när man bor i stan och Rod reagerar inte nämnvärt på ljud av det slaget mer än att han kanske rycker till.

På listan att göra står nu EU-pass med rabiesvaccination... så att Roddis kan hänga med till Frankrike på surfsemester nästa sommar. Roddis tycker nämligen att det här med snowboard är lite väl avancerat för hans smak ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback