Roddans nya bästis



Roddans nya bästis kommer från Ica och är av rasen dalmatiner. Han är inte så livlig, men duger bra ändå, för han går att kasta upp i luften om man heter Rod.  Och om matte eller husse slänger iväg honom så är han rolig att fånga och han säger inget om man biter hårt när man får tag i honom.

Roddan har idag begått cykelpremiär (trots oröntgade höfter, men han fick bara trava) Roddis har cyklat i sakta mak fram och tillbaka till "mormor" och "morfar, för matte var på rugby på kvällen och husse är i Öret. "Morfar" rastade Roddis och sedan sov de middag tillsammans... 

Nu är vi hemma igen och måste städa hela huset för det kommer folk hit fredag, lördag och söndag! Men Rod är ganska kass på att städa, han är bättre på att titta på från sängen där han ligger, och han är även bättre på att skräpa ned med både päls och alla sina leksaker som han sprider över hela lägenheten.
 
Idag har matte mejlat Kalmar djursjukhus för att kolla upp det här med EU-pass och vaccinationer... det är väl dags att börja tänka på sådant så att vi inte står där i sommar och Rod är förhindrad att följa med på surfsemestern för att han inte har hunnit bilda antikroppar. Vi ska även kolla upp detta med höftledsröntgen, men antagligen tillåter inte plånboken detta förrän efter jul och nyår.


Tack så hemskt mycket Tina för långt och klokt mejl!

Tusen tack Lollo, Jimmy, Liam, Jennifer och Zack för årets första julkort som låg på hallmattan redan igår- jag är störtimpad av att ni redan fått iväg sådana - hur som haver, tusen tack vi blev jätteglada! Såklart kommer det ett till er (redan planerat), men i det här huset får man vara glad om det ens kommer på lådan innan jul.

Notera att bilderna går att förstora om man klickar på dem, och notera även Roddans "Shar-Pei-look" på bilden längst till höger.

Kommentarer
Postat av: Faster

Jag ville önska Roddan med familj en riktigt god jul och ett härligt nyår med mycket snö. Jag kommer förbi för kel i början på det nya året. Kram på er!!

2006-12-01 @ 11:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback